Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes éveimben járó nő vagyok és negyvenes éveiben járó férfit keresek. Vajon hol keressem?
22
Nekem még nem volt soha, de pont ma láttam a strandon egy nőn. Nagyon csini volt.
Őszintén szólva nem értem, hogy a karkötőnek és a bokaláncnak mi köze a homoszexualitáshoz.
24#: Miért lenne normálatlan az, aki bokaláncot használ?
Komolyan mondom, nem értem az emberek nagy részét...
Kérdező: próbáld ki tuti csinos lenne a lábad-, és te is benne:). Szólj, ha megnézhetem:):)!
26
De miééért? A karkötővel gondolom nincs baj. És a bokalánccal mi a probléma?
Egyedülálló, elvált 49 éves férfi vagyok, heti 3-szor sportolok tizenéve, hétvégén bringázgatok (100 km körüli a komfortzónám). Van hobbim, pár barátom, értelmes munkám, saját lakásom, céges kocsim. Nagyszerűen érzem magam a bőrömben,viszont nem keresek társat, sajnálom. :)
Már nem engedném, hogy harmonikus, letisztult életem kis lagúnájának nyugodt víztükrébe egy nő jó csobogósan belehugyozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!