Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes éveimben járó nő vagyok és negyvenes éveiben járó férfit keresek. Vajon hol keressem?
36
Köszönöm, hogy leírtad. Minden jót kívnok nektek a jövőben is!
Én biztos szeretnék összeköltözni a párommal. És a közös gyerek témából már kifutottam.
38
Nekem bejönnek a nálam fiatalabb férfiak.
40
Hát ha sikerül szert tennem egy bokaláncra, akkor majd lesz kép is. :)
Mondtam én, hogy táblát kell a nyakunkba akasztani!
Én idén leszek 40. Nő vagyok. Van két gyerekem, akik nem költöztek el, mert nem akkorák, szóval hárman élünk.
Nem akarok kapcsolatot, egyszerűen azért, mert úgy estem pofára, hogy egy életre szóló lecke volt. Tudom, vannak normális férfiak is, de nincs kedvem keresgélni, egyszerűen nincs kedvem más marhaságait elviselni. Lehet, hogy ez később megváltozik, és lehet, hogy pont megtalálnám a hozzám passzoló férfit.
Viszont tény, hogy minél régebb óta vagyok egyedül, annál jobban szeretem az egyedüllétet.
47
Sajnálom, hogy csalódtál.
Akkor jól értem, hogy azért nyitott vagy egy új kapcsolat iránt, de keresgélni nem akarsz?
A 40-es barátaim tényleg 25 évesekre hajtanak...
Volt egy 45 éves ismerős barátnőm, aki mindig azt mondta, hogy a 60 év felettiek szólítják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!