Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sipítoznak is a 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sipítoznak is a 30-as pasik foylton, hogy nincs párjuk, mi lesz most, egyedül halok meg...? Nemhogy boldog lenne egyedül, van vagy 50 negyvenes szingli ismerősöm, mind 5+ éve egyedül és mégis boldogok, mert a szingliség ma a trendi 40 felett is

Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 16:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
folyton...
2020. aug. 14. 16:25
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Egyetértek veled! Akinek egyszer család került a nyakára, az abból nem szabadul! Meg kellene becsülni a szabadságot, amíg nem egy nő utasítgat, mire kell költened, mit kell enned, mit kell felvenned, mit kell gondolnod, minek kell tetszenie neked...
2020. aug. 14. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszek népszerű a véleményemmel, de egyedül gyengék, ennyi.

Azzal az emberrel nem lehet mit kezdeni, aki azt hiszi, hogy a boldogsága egy másik embertől fog jönni.

2020. aug. 14. 16:34
 4/11 A kérdező kommentje:
2. Na igen, minden második kapcsolatban ezt látom (plusz szerintem 2/3-ában ez van, csak nem mutatják), hogy a pasi az igás ló, le van pusztulva, mert annyit dolgozik mint egy robot, hogy eltartsa a családot, közben meg egy papucs, mert az asszony mondja meg, hogy mit vehetsz-mit ehetsz és ihatsz és mit nem, mikor mehetsz ki a haverokhoz és mikor nem. Mint egy rabszolga, olyan a legtöbb pasi. De ha az asszony füttyent,. hogy új autó kell, vagy bővíteni kell a házat, akkor vállalhat szerencsétlen túlórát vagy másodállást, mert bizony az asszony elhagyja, viszi a gyereket és a fél házat.
2020. aug. 14. 16:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Voltam szingli 4 vagy 5 évig, futó kapcsolataim voltak csak. Előtte 1-2 hosszabb. Most már 15 éve ugyan azzal a nővel vagyok. Annak is volt előnye, senki nem vezényelt nekem. De ennek is van. Ha most újrakezdeném, megint a páromat választanám, mert vele nagyon jól kijövünk, szerintem szerencsés vagyok, hogy egymásra találtunk, mert ritka jó természete van. A kilengéseimet is elnézi.
2020. aug. 14. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Én már kb 15 éves koromban elhatároztam, hogy soha nem lesz kapcsolatom. Azóta sem tudom elképzelni, sőt egyenesen halálra ijeszt a gondolata is, hogy egy nővel kellene együtt élnem. Teljesen a magam ura vagyok, világ életemben azt csináltam amit akarok. Nem tartozom elszámolással és magyarázattal senki felé. Van ennél nagyobb boldogság és (főleg szexuális) szabadság?
2020. aug. 14. 17:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt, hogy 30/F
2020. aug. 14. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezzel én is egyetértek. A szabadság sokkal jobb. Aztán akik házasok azok is szakítanak vagy válnak meg megcsalják egymást megy a veszekedés pláne ha gyerek is van és stb. Sokkal jobb egyedül élni.
2020. aug. 14. 17:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, és te boldog vagy? És a többi válaszoló? Ha ennyire jó egyedül, miért a felnőtt párkapcsolatok kategóriában bizonygatjátok, hogy másoknak milyen szar?
2020. aug. 14. 17:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Én boldog vagyok
2020. aug. 14. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!