Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sipítoznak is a 30-as pasik foylton, hogy nincs párjuk, mi lesz most, egyedül halok meg...? Nemhogy boldog lenne egyedül, van vagy 50 negyvenes szingli ismerősöm, mind 5+ éve egyedül és mégis boldogok, mert a szingliség ma a trendi 40 felett is
Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 16:23
11/11 anonim válasza:
Én 30F mérnök vagyok.
Nem vagyok valami nagy csajozógép de szerencsére már volt párkapcsolatom. Viszont abban csak a párom volt boldog én nem.
Nekem eléggé stabil a személyiségem míg a volt barátnőmé meg... Egy dühöngő irányításmániás sárkány volt.
Nagyon örültem amikor végre kiszabadultam ebből a kapcsolatból. Meg is undorodtam utána a nőktől egy darabig.
De most már azért gyakran szeretnék magam mellé egy társat. Olyan jó lenne egy normális kapcsolat. Neten borzalmas a felhozatal. Ezért máshol próbálkozok.
Ha viszont nem jön össze akkor egyedül is el vagyok. Csak na... Azért jól esne néha odabújni valakihez...
Tehát összegezve boldog is vagyok meg nem is részemről szingliként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!