Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volna jobb egyedül egy csúf pasinak?
Egy pasi ismerősömről van szó , én nő vagyok , és kavartam vele egyszer unalmamban, onnan tudom , hogy elmeselte , hogy a nők átnéztek rajta, es mindig csak kuncsorgott nekik. Azok megtűrték ideig óráig, a felesége aki elhagyta, az is lenézte, folyton sárkánykodott neki stb, ő meg megtanulta feltalálni magát es kivenni a jót az ilyen szitukból.
Nagyon alacsony a pasi, es semmi pozitiv nincs benne mint ferfi
Alapvető, hogy vágyik egy társra az ember.
Ronda pasiként ne tudd meg milyen minden nap felkelni.
Nem érdeklek senkit, mindenki átnéz rajtam. Amíg más a hétvégén a barátnőjével van én meg punnyadok.
Engem inkább az érdekelne, hogy mi volt az "unalom" tárgya. Ugyanis csak úgy unalmukban nem kavarnak ronda pasikkal a nők, még a fogadásból kavarásból is legkésőbb egyetemista koruk felett kinőnek.
Szóval valami anyagi vagy másmilyen előnyöd származott belőle. Esetleg bejött neked, csak annyira a külvilág véleménye érdekel, hogy ha nem úgy néz ki, mint Ryan Gosling, akkor mit szól majd a külvilág, rokonok, barátok, ha kézen fogva végig mész vele az utcán.
jobb neki mint hogy egy .....nő kihasználja megalázza stb
vannak prostik azokhoz el lehet menni én is inkább elmegyek 25 éves létemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!