Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes éveimben járó nő vagyok és negyvenes éveiben járó férfit keresek. Vajon hol keressem?
50
Én türelmes vagyok, kivárom azt a negyvenes, ötvenes férfit, aki nem a huszonévesekre hajt.
47-es vagyok
Nem igazán gondolkodom kapcsolaton, most készülök beindítani a vállalkozásomat, itt a két gyerek, egyszerűen nem hiányzik. Megtanultam egyedül lenni, nem függeni. Nem parázok azon, hogy macskás néni lesz belőlem. (Amúgy is inkább kutyás vagyok.)
Jól érzem így magam.
Tavaly előtt próbálkoztam társkeresőzni, na az tette fel az i-re a pontot.
50-esnek: erről beszéltem, de nem hiszek abban, hogy azonos szellemi szinten lennének. Ha 5 évvel több lenne a korkülönbség, akkor szinte az apja lehetne a barátod a lánynak.
Életkor témához:
Ezek óriási közhelyek, hogy a középkorú nők nem kellenek senkinek, bezzeg a középkorú férfiak.
Mindenki megtalálhatja a párját, csak keresni kell. Sztem aki nyitott, az találhat valakit, csak kérdés, hogy mennyi időt kell várakozással tölteni. Remélem, nem százat.
52
Neked milyen élményeid voltak a társkeresőn? Én is sokáig próbálkoztam ott (sajnos).
52-es vagyok
Milyen élmények? Soroljam?
A külső: sokat elmond valakiről, hogy milyen képet rak fel magáról, és nem kevesen vannak igénytelenek, igénytelen környezetben, búvalb...tt fejjel, félmeztelen, tükör előtt fényképezve saját magát. A horgászos képeket ne is említsük. Sörrel. Hallal.
Aztán a "szia, ismerkedünk?" levelek tömkelege. Amikor annyira nem szól semmiről a levél, hogy nem is lehet mit válaszolni. Ha már a legelején nem tud mit mondani, beszélgetni, akkor minek van ott?
Fantáziátlan, humortalan, befásult emberek vannak az oldalakon, akik azt sem tudják, hogy milyen nőt keresnek.
Egyszer rám írt egy férfi, akiről nem volt kép, sem túl sok információ, eszméletlen humora volt, nagyon bírtam a leveleit. Róla kiderült, hogy egy orvos, elég jóképű. Csak sajnos az is kiderült, hogy elég sokat iszik.
Ezt azért emeltem ki, mert nem hiszik el a férfiak, hogy a humor, az agy, és az igényesség sokkalt több, mint a pénz, meg a tökéletes külső.
Jópár férfival leveleztem, találkozón nem voltam, mert egyik sem keltette fel annyira az érdeklődésemet.
59
Honnan tudhattam volna találkozás nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!