Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes éveimben járó nő vagyok és negyvenes éveiben
járó férfit keresek. Vajon hol keressem?
Ja kérdező akkor miért baj ha a férfi festi a körmeit? Az baj neked, vagy sem? ha igen indokold meg, hogy ha neki tetszik, miért baj neked.
2020. aug. 17. 19:54
32/70 A kérdező kommentje:
30
Jesszusom, mikor írtam én olyat, hogy a férfin lennének?? Valamit nagyon elírhattam... :)
Férfin ne legyen ékszer, ha lehet. Ha nagyon muszáj, akkor jegygyűrű. Nálunk a családban egyik férfi sem viselt SOHA semmilyen ékszert, jegygyűrűt se.
33/70 A kérdező kommentje:
Ahha, már megvan, az elején írtam. :))
Nem gondoltam végig.
#32 azt írtad, hogy milyen jó lenne, ha az egyedülállóak bokalanccal vagy karkötővel jelölnék hogy szinglik. Amennyiben nem vagy leszbi (amivel akkor sem lenne gond ha az vagy), ez neked csak akkor hasznos, ha a férfiről is meg tudod állapítani. Ebből gondoltam, de nyilvánvalóan félreértetem valamit. ;)
2020. aug. 17. 20:02
Kérdező én nem azt mondtam, hogy nálatok van e valakin, hanem, hogy normális dolog e, hogyha van. Ugye te kérdezted, hogy miért nem normális a bokalánc én kérdeztem, hogy a műköröm miért nem az egy férfin.
2020. aug. 17. 20:03
Kérdező, én Veled egyidősen alakítottam ki párkapcsolatot a 2 évvel fiatalabb barátom kezdeményezésére,aki a főnököm volt. Nekem van gyerekem,Neki nincs. Viszont nem akartam férjgez menni,sem összeköltözős kapcsolatot,gyereket. Ő ezt elfogadta. Több ismerősöm az ismerettségi körén keresztül ismerkedett. Szinte mindenkinek van egyedülálló ismerőse. Ha tudják a környezetedben,h ismerkedni szeretnél biztos szívesen közvetítenek. De én pl jónak találom,h itt se vagy elutasító. Nem ördögtől való a gyakorin ismerkedni. Ja,és én a barátomtól első ajándékként bokaláncot kaptam,amit nagyon szeretek.
2020. aug. 17. 20:05
37/70 A kérdező kommentje:
34
Nem vagyok leszbi, mert akkor nőt keresnék gondolom. :))
De jogos, tényleg én írtam, hogy az egyedülállók hordhatnának ... stb.
Akkor ez nem jó ötlet, de tényleg, akik szeretnének ismerkedni, ők jelezhetnék valahogy.
Előző vagyok. Szerintem ne zárd ki azt sem ha fiatalabb férfi szeretne Veled ismerkedni. Bár Te tudod mennyire áll ez távol Tőled.
2020. aug. 17. 20:07
#37 egyébként az sem feltétlenül jó ötlet. Úgy nem tudsz elküldeni senkit azzal, hogy bocs de van barátod, hanem meg kell mondanod, hogy nem jön be a másik. Amivel nem is lenne gond egy tökéletes világban.
Ebben viszont...
2020. aug. 17. 20:09
38#: a szemkontaktus, a kedvesség miért nem elég ehhez? Eléggé karakánnak tűnsz, így simán lecsekkolnád, hogy ki kamuzik, ki közeledik rossz szándékkal, és ki normális?
A bokaláncot próbáld ki, és mutasd meg majd kérlek:)!
2020. aug. 17. 20:10
Kapcsolódó kérdések: