Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves férfiak, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, szerintetek mi a baj a mai negyvenes társkereső nőkkel, mit kifogásoltok bennük?

Figyelt kérdés
Véleményre lennék kíváncsi, érdekel egy férfinak mitől lesz vonzó egy 40 feletti nő...A saját életkorotokat is írjátok le légyszi. köszönöm.

2020. jún. 4. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Nincs elhízva

A korához illően öltözködik

Nem nagymama frizurája van

2020. jún. 4. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Attól ha magabiztos, jól néz ki és kimondja hogy mit szeretne, nem játszadozik mint a fiatalabbak.

32F

2020. jún. 4. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nincs bajom a negyven feletti társkereső nőkkel, mivel nem szeretek általánosítani. Sorry, de így nincs kifogásolnivaló sem. :)

"érdekel egy férfinak mitől lesz vonzó egy 40 feletti nő..."

Számomra attól lesz vonzó, ha őszinte tud lenni, nem játszadozik (ott a pont kedves kettes!), megmarad a fiatalos jó kedve (testünk öregszik, de a lelkünk kortalan), olyan pozitív kisugárzása van, hogy öröm vele együtt lenni (mosolygós, de ha rosszkedvű akkor sem dagonyázik a "negatívitás mocsárba"). Nagyon is kommunikatív. Mély érzésű, empátiával fordul az emberek felé. Stb.

Csak annyi, amennyit könnyedén én is tudok visszafelé abszolválni, hisz valahol szerintem kicsit keressük azokat a jellemzőket a másikban, amik bennünk megvannak. Direkt nem írom azt, hogy magunkat keressük (tükör effektus), akár csak tudat alatt is, mert nem akarok magas labdát adni a kekeceknek, félreérthető, nyah. :)

'Asszem a koromat ki lehet matekozni a nicknevemből. :)

2020. jún. 4. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
*Bocsesz, helyesírásért ma nem vállalok felelősséget teljes mértékben. Plz nézzétek el, zombulok ezerrel. Tegnapi napom húzós volt, költöztetésben segédkeztem, késő este estem be az ágyamba. XD
2020. jún. 4. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

A legtöbb ilyen nő:

Csak ki akarta magát èlni fiatalon és nem vette észre hogy elment az idő. Buli hegyek, utazások, szex minden formàban orrba szàjba mindenkivel, swinger, több pasis. Akkor akar komolyat amikor màr nem kell a kutyànak sem mert tropara ment.

A màsik kategória a lelki beteg, paszichiáterhez jár, gyógyszert szed, vagy túlpörög vagy depis. A vilag fajdalmàt hordozza.

A következő az elvàlt, anyagi problémákkal küzdő aki arra vàr hogy más fogja megoldani helyette a bajokat. Majd jön egy pasi, hozzà költözik és eltartatja magát és a gyerekét. Jöhet megint a körmös, pillàs, tetkós.

Van aki önálló, független, kiegyensúlyozott, jól tartja magát kategória. Fehér holló. Ha van is ilyen, nem akarja elkötelezni magát, kapcsolat kell, de nem fog összeköltözni. Ha mégis, akkor megnyerted a lottó ötöst.

2020. jún. 4. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ötvenes férfiként nincs bajom velük.

"Ott van a kutya elhantolva", hogy nehezen tudom újra elképzelni az együttélést valakivel.

Közös programok, nyaralás, néhány közös hétvége. Többre nincs igényem.

Talán más férfiak is éreznek így.

Kezzd az ismerkedést lazán, nyitottan, elvárásoktól mentesen.

Annak is örülj ha annyi jut, hogy néhány hétvégét nem töltesz egyedül, eltudsz menni valakivel nyaralni, színházba, kirándulni.

2020. jún. 4. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

1, A baj abból adódik, hogy eddigre már a nők (is) megégették magukat pár sikertelen kapcsolattal, így A, vagy nem akarnak már párt találni maguknak; B, vagy a barátnők és társaik miatt kutya nagy elvárást irányítanak minden férfi felé, de abból is inkább a kemény tsávók jönnek majd be nekik; C, vagy lesz, ami lesz alapon megelégednek azzal, aki szembefut velük, és nem egy tirpák.

2, Mitől vonzók? Szerintem 338-55 közt a legvonzóbbak a mai nők. Nekem nagyon tetszenek a lábuk, az öltözékük, az arcuk, a személyiségük sokaknak, abból is az, amelyik határozott, de nem lenéző a másikkal szemben. (38F)

2020. jún. 4. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!