Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakat tényleg valahogy úgy kell elképzelni, hogy ha mondjuk van száz 27-29 éves férfi, akkor közülük a 10 legnagyobb királynak (nagyon jóképű, diplomás, menő pozícióban dolgozók) írnak csak vissza a nők, a maradék 90 le van tojva?
Én igaz csak 26 vagyok, de még az egyetemet gyűröm (csak 23 évesen kezdtem el, tehát nem bukdácsolok), albérletben lakom lakótárssal külön szobában, hosszú távon nézve a havi átlag bevételem olyan 120-140 ezer ft (nincs havi fix bevételem, néha több, néha kevesebb, de hosszú távon egy hónapra leosztva kb ennyi) és mégis tudok ismerkedni a csajokkal, mégis vannak sikereim a nőknél.
Igen, voltak olyan csajok akiket zavart hogy még nem dolgozom főállásban, vagy hogy albérletben lakótárssal lakom, de rengeteg olyan van, akit pedig nem zavar.
Igen! Én egy kicsit idősebb vagyok, de alá tudom támasztani az állításod!
Sajnos még annyit se írnak vissza, hogy bocs, de nem vagy szimpi...szóval igen, ha nem nézel ki jól a képeken, semmi esélyed a társkeresőkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!