Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik magyar társkeresőről lett eddig a legnagyobb sikerélményű?
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 17:40
1/12 anonim válasza:
Én lenni évek óta nagyon nagyon magányos, magába roskad, kapni ötlet ismerőstől hogy társkereső lenni jó, felbuzdulni, regisztrálni Randivonal, hol lenni sok, sok sorstárs. Pár hónap múlva találkozni fess úriember, szerelem jönni. Lenni egyszerű, mint ágybavizelés.
2/12 A kérdező kommentje:
Úgy legyen!!!
2018. szept. 9. 17:46
3/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert pár hete parom.hu-ról leregisztráltam, ami NYOLCVAN %-os sikerélményű, ezért kérdezem, hogy én milyen oldalra regisztrálhattam, mert kb. 20%-ot ha elértem, akkor az már gazdagnak mondható, de legyél mindig türelmes. Mert a semmi valamit teremt.
2018. szept. 9. 17:51
4/12 anonim válasza:
"ami NYOLCVAN %-os sikerélményű"
Itt először is azt kéne tisztázni, hogy mit számolnak "sikernek".
Másrészt azt mondanak, amit akarnak.
5/12 A kérdező kommentje:
Arra ne mnagyon akart Vénusz kedves válaszolni.
De válaszolni sem akar mert ne szemeteljem az ő postaládáját, mert túl van terhelve.
2018. szept. 9. 17:54
6/12 A kérdező kommentje:
Pedig én végtelenül türelmes leveleket írtam neki, kb. 3-at is, valamiért nem éreztem a segítőkészséget szegényen. Ja azóta e-mailt is küldtem neki, én azóta is türelmesen várok.
2018. szept. 9. 17:57
7/12 A kérdező kommentje:
Nem is értem az egészet. Mit képzelek én, hogy elő merek fizetni 2000 FT-ot egy társkeresőre. Süllyednék el szégyenembe.
2018. szept. 9. 17:59
8/12 anonim válasza:
Párom randivonalról van, de randiztam páromról, cupydoról, tinderről is.
9/12 anonim válasza:
Randivonal.
3 év múlva pedig esküvő:)
10/12 anonim válasza:
Jelenlegi páromat Badoon ismertem meg két éve. Az előző páromat Páratlanon. A többi társkereső nekem nem igazán jött be, mármint maga az oldal, mert szerintem az alapján megítélni egy randioldalt, hogy egy-egy oda felregisztrált emberrel rossz élménye volt valakinek, butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!