Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki (főleg neten, de akár máshol is) megismerkedett magyar pasival/csajjal, aki külföldön dolgozik?

Figyelt kérdés
Lett belőle kapcsolat vagy bármi? Hosszabb távon működhet? Egyre több ilyen eset van a környezetemben. Inkább pasik dolgoznak kint es itthonrol keresnek barátnőt
2018. aug. 9. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

*Lett belőle kapcsolat vagy bármi?

Nem. Mert észnél voltunk mindketten.Bár a vonzalom az sajna megmaradt.

2018. aug. 9. 21:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem működhet. Komoly szinten biztos nem. Legutóbb amikor otthon voltam, volt egy csaj, akivel szerintem meg volt a tűz kettőnk között,na hát az elillant abban a pillanatban amikor megmondtam neki, hogy amúgy angliában lakom.
2018. aug. 9. 21:09
 3/11 A kérdező kommentje:
2-es akkor ti nem neten ismerkedtetek? De amugy akár működhetne is. Az ismerőseim ide oda utazgattak, aztan van, ahol mar a csajszi is kint van a pasival.
2018. aug. 9. 21:19
 4/11 anonim ***** válasza:
az oké de szkájpon nem lehet fent tartani egy komoly kapcsolatot. Évi 2-3 találkozás az meg mi? Egy k'rvaval bensőségesebb kapcsolatot fenn lehet tartani, az legalább helyben van.
2018. aug. 9. 21:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Ja akkor felreertettelek. Ugy értettem hogy neked nem lett volna ellenedre csak a csajnak :)

Amugy Angliában rengeteg magyar van kint.

2018. aug. 9. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:

oh bizony rengeteg. De például londoni magyarként egy magyar 1 a 12millióból, nem tudod kiemelni, hogy ez magyar az nem. Ezért a külföldi magyarok neten próbálkoznak párt keresni. Talán találnak valakit, akit kivihetnek magukhoz. Ez áll mögötte, esetleg valakihez haza menni...

Távkapcsolat hosszútávon nem működik, úgyhogy szerintem kb erre számíts a csetpartneredtől is. Ki akar vinni, vagy haza akar menni hozzád. Vagy nem komoly a szándéka.

2018. aug. 9. 21:50
 7/11 A kérdező kommentje:

Te is londoni vagy? Egyik chatpartnerem is az :)

Meg vannak a kintieknek ezek a fb csoportok, hogy ott kint egymasra talaljanak, tuti azon is nyomul a mocsok diszno :D

2018. aug. 10. 00:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is próbálkoztam ilyen oldalakon, mivel kint dolgozom. Már 30 felett vagyok, nem egyszerű a dolog. Mostanra kb elfogadtam hogy ilyen ismerkedős oldalról tuti nem lesz barátnőm. Az hogy távkapcsolat még hagyján, mert mondjuk én csak ausztriában dolgozok, meg elég gyakran is járok haza, de mire odáig eljutsz addigra ezer buktató van. Sokszor még a randi sem jön össze, nemhogy felmerüljön egy távkapcsolat lehetősége...

Ha össze is jön a randi ott van hogy élőben nem olyan a partner mint az elképzelted és csalódott vagy. Facebookos ismerkedős csoportokban jobb ha nem tudod milyen emberek vannak, nők, férfiak egyaránt....

Egyébként jellemzőbb hogy valaki otthon tartózkodása alatt ismeri meg a leendő párját, aztán ha adott a lehetőség az kiköltözik hozzá.

2018. aug. 10. 11:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Chat.hu.

Ő Svájcban élt már akkor. Félévig csak csetelgettünk, beszéglettünk.

Utána mikor ment Pestre találkoztunk, és úgy döntöttük, megpróbáljuk.

Félévig ingáztunk, 2-3 hetente találkoztunk 5-6 napra, aztán kiköltöztem hozzá.

1,5 éve élünk együtt, már tovább tervezünk, lakás, gyerekek.

Működhet, de nem egyszerű. Fejben ott kell lenn nagyon, és nem elcsábulni a könnyű nő-férfi iránt, anem kitartani. Sok áldozattal jár, de ha beláltható időn belül össze tudtok kööltözni, akkor okés.

2018. aug. 10. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Unokabátyámék Hollandia-Magyrország távolságban nyomtak le 2 évet.

Azóta már rég házasok, és a második kislányuk is 3 éves lassan.

2018. aug. 10. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!