Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem válogatósabbak a magyar férfiak?
Csinosnak tartom magam. Odafigyelek az öltözködésemre és a sminkemre. Rendszeresen sportolok. Ennek ellenére nem az a fajta nő vagyok, akit a pasik 10/10-esnek tartanak, de én elégedett vagyok magammal. Mégis azt vettem észre, hogy a magyar férfiak és köztem nem sok közös nevező van. Egy olyan kategóriájú férfi, mint amilyen én vagyok, valahogy mindig kevésnek tart magához, erre többször is kaptam utalást. Életem szerelme ugyan magyar volt, de kb ő volt az egyetlen, akivel külsőre is mindkettőnknél meg volt a szikra. Érdekes, mert külföldi pasiknál sokszor még nálam kategóriákkal jobb pasik is udvarolnak nekem, akik ráadásul tanultak is(mert ugye nem a külső az egyetlen, ami számít). Szóval párkapcsolatom is inkább velük alakult ki és most is külföldi párom van. Nem provokatív kérdés, de nagyon furcsa nekem ez a jelenség.
25N
Nagyon a külsőségre mész, talán ez lehet a baj.
Az emberek nyilván először a külsőt látják, de nem hiába az a mondás, hogy a külső megfog, a belső megtart. Hosszútávon csak az számít, milyen ember vagy.
A kérdés így hangozna:
"Csak szerintem válogatósabbak a(z) *ország amiben a kérdező él fő nemzete* férfiak?"
Ha angolok lennénk őket szidnád, ha spanyolok akkor őket. A hazai sosem jó.
Figyelj, megszokták, hogy ha a szőkéket szeretik, megkapják, ha vöröset, azt, ha mediterrán típusút, azt, anélkül, hogy fapados gépre szálnnának. Mondjuk nem lenne baj, ha kinézetre finnyáznak, ha ők is megütnék ugyanazt a szintet, amit elvárnak.
Murphy-törvény: minél csúnyább egy ember, annál nagyobbak kinézetre az igényei az ellenkező nem felé,ezzel kompenzálva az ő kinézetbeli hiányosságukat. Magyarországon ez hatványozottan igaz a férfiakra, pláne vidéken.
Nemcsak a féfiakra igaz ez, itthon.
Kategorizálsz. De miért? Mi alapján sorolod be az embereket? Jobb kezes? Bal kezes? Szőke? Barna? Középosztálybeli? gazdag? Pénzügyet végzett? BTK-t végzett?
Nem értem eleve ezt, de hagyjuk is. Szerintem egyáltalán nem vagy magaddal elégedett, pedig ezt mondod. Sok tahóval találkoztál, aki közölte veled, hogy csálé a fogsorod? Kit érdekelnek. Ők egy kbszott plasztikbarbira vágynak vagy egy guminőre. Jobbat érdemelsz. Ne sorolgasd magad sehova. Nő vagy, kedves vagy, humoros vagy, mosolyogj sokat és ennyi.
A legtöbb pasi leszrja hogy hanyas a csipőd mérete. Hidd ezt el, még ha nehéz is. A páva gyerekekre meg ne adj...
6-os: éppen ezért írtam, hogy ellenkező nem felé, mert lehet ronda nő is, aki a semmire vár fel top kategóriás pasit.
Javítás:szállnának szálnnának helyett
Ez nem válogatósság kérdése, inkább úgy tűnik, hogy magadat nem jó helyre raktad azon a bizonyos képzeletbeli skálán. Elhiszem, hogy van egy csomó jó tulajdonságod, azt is, hogy igényes vagy és tetszel magadnak (ezek egyébként tényleg jó dolgok), de lehet, hogy olyasmiben vagy jó, amit a szerinted te szinteden levő pasik nem sokra értékelnek.
Mondok egy példát: Csinos vagy, aki mindig ügyel a külsejére, rendszeresen jársz műkörmöshöz, fodrászhoz, szeretsz énekelni (hobbi), ezért énektanárhoz is jársz, a munkádban pedig elismernek. Ez mind szép, de ha az általad kiválasztott pasi jobban szereti a "családanya" típusú nőket, akkor ezek bár pozitívumnak számítanak, de nem igazán fogod meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!