Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem válogatósabbak a magyar férfiak?
Csinosnak tartom magam. Odafigyelek az öltözködésemre és a sminkemre. Rendszeresen sportolok. Ennek ellenére nem az a fajta nő vagyok, akit a pasik 10/10-esnek tartanak, de én elégedett vagyok magammal. Mégis azt vettem észre, hogy a magyar férfiak és köztem nem sok közös nevező van. Egy olyan kategóriájú férfi, mint amilyen én vagyok, valahogy mindig kevésnek tart magához, erre többször is kaptam utalást. Életem szerelme ugyan magyar volt, de kb ő volt az egyetlen, akivel külsőre is mindkettőnknél meg volt a szikra. Érdekes, mert külföldi pasiknál sokszor még nálam kategóriákkal jobb pasik is udvarolnak nekem, akik ráadásul tanultak is(mert ugye nem a külső az egyetlen, ami számít). Szóval párkapcsolatom is inkább velük alakult ki és most is külföldi párom van. Nem provokatív kérdés, de nagyon furcsa nekem ez a jelenség.
25N
Igen, de valahogy a "hatványozottan igaz" részre elfogyott az is-is.
"Egy olyan kategóriájú férfi, mint amilyen én vagyok..."
Aláírás: "25N"
Vicces megfogalmazás :)
#5 és #10-zel egyetértek, bár alapvetően nem szeretem az emberek kategóriákba sorolását.
Viszont 10/10-es férfi szerintem jóval kevesebb van, mint 10/10-es nő, így nyilván módjukban áll mást választani helyetted.
Nem. Sőt, nekem inkább az a bajom, hogy minden darab szemetet megdugnának, meg olyan emberektől akarnak valamit, amit el kellene kerülni messziről. Legalábbis körülöttem tragikus és gusztustalan, mennyire nem képesek válogatni...
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!