Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem válogatósabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem válogatósabbak a magyar férfiak?

Figyelt kérdés

Csinosnak tartom magam. Odafigyelek az öltözködésemre és a sminkemre. Rendszeresen sportolok. Ennek ellenére nem az a fajta nő vagyok, akit a pasik 10/10-esnek tartanak, de én elégedett vagyok magammal. Mégis azt vettem észre, hogy a magyar férfiak és köztem nem sok közös nevező van. Egy olyan kategóriájú férfi, mint amilyen én vagyok, valahogy mindig kevésnek tart magához, erre többször is kaptam utalást. Életem szerelme ugyan magyar volt, de kb ő volt az egyetlen, akivel külsőre is mindkettőnknél meg volt a szikra. Érdekes, mert külföldi pasiknál sokszor még nálam kategóriákkal jobb pasik is udvarolnak nekem, akik ráadásul tanultak is(mert ugye nem a külső az egyetlen, ami számít). Szóval párkapcsolatom is inkább velük alakult ki és most is külföldi párom van. Nem provokatív kérdés, de nagyon furcsa nekem ez a jelenség.

25N

2018. júl. 20. 20:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Minél butább és primitívebb annál nagyobb az elvárás. Listázzák kis cici nagy cici, ilyen haja legyen olyan haja legyen, szépen sorban elemzik minden egyes testrészed mint régen a vásárba a teheneket, azon a szinten maradtak :D
2018. júl. 20. 20:50
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

Igen, de valahogy a "hatványozottan igaz" részre elfogyott az is-is.

2018. júl. 20. 20:51
 13/22 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
38%
Hogy a francba lehetünk válogatósak, ha úton-útfélen arról panaszkodtok, hogy folyton rátok írnak férfiak tucatjai? Nekem ez valahogy marhára ellentmondásos.
2018. júl. 20. 20:53
 14/22 anonim ***** válasza:
5%
Nálam ott kihullottál, hogy sminkelsz. A személyiségeddel se aratnál viszont nagy sikert nálam. Nem szeretem a felszínes nőket.
2018. júl. 20. 21:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy túldimmenzionálod magad
2018. júl. 20. 21:41
 16/22 anonim ***** válasza:
Én is azt tapasztalom,hogy németeknek jobban bejövök. Bár bennem is van német vér. :)
2018. júl. 20. 22:24
 17/22 anonim ***** válasza:
64%
Rossz ligában vagy. Te bőven 2 kategóriával feljebb nézelődsz. Láttam ilyet, kövér volt, hitte, hogy a legjobb nő, aztán nem értette, hogy az izmos pasik miért röhögik ki, pedig csak 80 kiló.
2018. júl. 20. 22:29
 18/22 anonim ***** válasza:

"Egy olyan kategóriájú férfi, mint amilyen én vagyok..."

Aláírás: "25N"

Vicces megfogalmazás :)

#5 és #10-zel egyetértek, bár alapvetően nem szeretem az emberek kategóriákba sorolását.

Viszont 10/10-es férfi szerintem jóval kevesebb van, mint 10/10-es nő, így nyilván módjukban áll mást választani helyetted.

2018. júl. 20. 22:34
 19/22 anonim ***** válasza:
42%

Nem. Sőt, nekem inkább az a bajom, hogy minden darab szemetet megdugnának, meg olyan emberektől akarnak valamit, amit el kellene kerülni messziről. Legalábbis körülöttem tragikus és gusztustalan, mennyire nem képesek válogatni...

22N

2018. júl. 20. 23:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Azokra a 20 % férfiakra gondolsz aki jóképű és ninden nőt megkap? Mert akkor igen. Viszont nem tehetünk arról hogy ti az a 20% pasi után futtok. Amúgy meg ez 22-es csapdája.Ha válogatnánk akkor az a baj ha nem akkor meg egy mocskos disznók vagyunk mert akkor mindent dugnánk ami mozog szerintetek.
2018. júl. 21. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!