Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a kontraszt a magyar nők és férfiak kinézete között?
En is felfigyeltem erre.
Van a mondas. A magyar a nok a legszebbek. Hat, hannem is a legszebbek, de teny, ott vannak a szeren. Rengeteg igazi 10/10-es lanyt latok az utcan. Full jol neznek ki. Bonba csajok. Es ezek eldonthetik, hogy egy jol kinezo pasit tudjanak maguk mellett. Mirefel jonnenek ossze egy vekony, nyeszlett, esett fiuval, amikor osszejohetnek a jopasival is. Aki izmos, jokepu stb.
Es itt van az a pont, ami miatt sok a maganyos ferfi.
Tul szepek a magyar nok, es tul atlagosak(rondak) a magyar ferfiak.
Rengeteg lanyt latok mostanaban roma vagy valamilyen delies beutesu fiuval. Szoval ez a helyzet perpillanat.
4,5,6,7 nektek meg tükörbe kellene nézni,önvizsgálatot tartani,aztán rájönni,hogy mi ez a tömény moslék ami ömlik a képetekből.
Borzalmasak vagytok komolyan,tudom ,,minden nő kva aki mással dug nem veletek."
Nem csodálom nincsen nője sok férfitársamnak,semmi kraft semmi igazi erő nincs bennetek.
Ezeket javasolnám elolvasni:
1. [link]
2. [link]
El kellene kezdeni férfivá vállni,és célokat kitűzni,ambíciózunak lenni.
Mi lenne ha karriert építenétek?
Mi lenne ha fejlesztenétek a belső játékotokat,meg a külsőt is?
Mi lenne ha letolnátok magatokat edzeni és megfelelően kajálnátok?
Úgyis hiába mondom a baj veletek van csak és kizárólag ez a ,,balázska" mindset amit toltok,és az a baj nem veszitek észre a saját életetekbe csakis ti vagytok mindenért a felelős mindenért.
Könnyebb mást hibáztatni,menjetek pszichológushoz fejlődjetek,kezdjetek karriert építeni,adjatok magatokra új ruhatár,edzés.
Igaza van kérdezőnek sajnos nagy a kontraszt,mert férfitársaim mindenbe belesz_rnak aztán megy az irigykedés meg a sírás meg a rib_ncozás.
De,az,hogy magatokba kellene nézni és kicsit átkapcsolni,mondjuk segítséget kérni profiktól na az nem mert ahhoz dolgozni kellene meg megmodzulni.
31F
Hétvégén a strandon én is ezen filóztam. A kamasz fiam forgott egyfolytában, nem mert kijönni a hideg vízből. Nagyon sok szép lány van, látszik, hogy sportolnak, igényesek. Sok az olyan csittifitti anyuka is, akiről meg se mondod, hogy gyereke van.
Néztem én is a pasikat... hát siralmas a felhozatal. Minden korosztályban. A fiam meg a haverja körül döngicsélt az összes tinilàny. Nem is csoda. Némelyik srácnak akkora melle van, hogy irigykedhetek. A fiatal apukàk vágósúlyban mozognak. 40 körül már top pasinak szàmít, aki még tükör nélkül látja a farkàt. Egy-egy szteroidos lufiállat, meg az a tipikus zsákpakoló testalkat, aki 100 kg, de pofont nem kérnél.
Olyan igazàn jó testű, esztétikusra sportolt férfit egyet se látni.
És akkor ez ugye csak a test, amit lehet formàzni, és szóba se jött a feje.
Mi lenne ha fejlődnétek 10-es?
Miért adná lejjebb?
Pont ez a baj veletek,nincs határozott elképzelésetek az életbe így sodródtok vagy jobbra vagy balra.
Ha van akkor is jó ha nincs úgyis jó,nincsenek céljaitok se elképzelések,határozott tervek.
Párom mondta ti nem férfiak vagytok hanem kisfiúk 25 évesen.
Volt párja sehova nem vitte el,egy bikinit nem vett meg neki,a hülye lúzer haverjaihoz akarta vinni akik állandóan ittak meg bűzölögtek.
Gratulálok ezek a mai kisfiúk.
Természetesen ott is ment a rib_ncozás állandóan.
SZÁNALMASAK komolyan.
11-es csak a magad nevében beszélj,ha megis csalnak akkor magamba szállok és megnézem ÉN IS mit rontottam el,
Csak tudod én nem sírok hanem megyek tovább mert vagyok olyan FÉRFI aki bármikor talál hozzávaló nőt.
Ez a baj veletek nem veszitek észre borzalmas a gondolkodásotok.
Mi lenne ha tennétek valamit magatokért?
Nem nyalok senkinek csak tények,nem csodálom a nők undorodnak tőletek háát nem baj nem is lesz nektek nő ha nem változtok,már pedig ti nem fogtok ahogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!