Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagy a kontraszt a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a kontraszt a magyar nők és férfiak kinézete között?

Figyelt kérdés
Sok szép magyar nő van, de helyes magyar férfi viszont elég kevés. Van pár nagyon jó pasi köztük, de sajnálatos módon szerintem a többség elég feminin vagy egyszerűen csak csúnya vagy elhízott. Nehéz megmondani miért van ez.
2018. aug. 13. 12:43
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
30%
Én személy szerint 3 éve edzek rendszeresen, minden héten legalább 3 alkalommal és mellette kiszámolt étrendet követek. 3 hetente járok fodrászhoz és mivel nem áll jól az arcszőrzet, 2 naponta borotválkozok. A ruhatáramat rendszeresen frissítem és nem gagyi darabokat veszek, csakis olyat, ami jól áll és színben is passzol a többihez. Alacsonynak sem vagyok mondható, elérem a 190 centimétert is. De mivel az arcom nem túl férfias, sőt inkább kisfiús, így rendszeresen megkapom első ránézésre, hogy nem kellek a nőknek. Mit tudok még kezdeni? Operáltassam át magam? A belsőmről még szó sincs, kapásból elutasítás a vége minden ismerkedési kísérletnek. És a karrieremre sem lehet panasz, második diplomámat fogom szerezni hamarosan.
2018. aug. 13. 13:27
 12/43 anonim ***** válasza:
8%

#9 tükörbe nézek, önvizsgálatot tartok, és a mért tények ömlenek belőlem

Te pedig sunyin, a hülye 3,14-csáknak benyalva próbálsz reklámozni.

Ja, és nem akarok háziprostit ;)

2018. aug. 13. 13:34
 13/43 anonim ***** válasza:
75%
Aztán most mire fel kaptam 29 százalékot? Azt hiszitek kamuzok? Ez a színtiszta igazság, nem nézek ki jól arcra, minden másban próbálok fejlődni, amiben lehet, de nem elég, mert az az egyetlen nagy hiányosság felülírja.
2018. aug. 13. 13:35
 14/43 anonim ***** válasza:
35%

Jól van 15-ös na akkor olvasd el amiket küldtem.

Ez a baj,hogy a változásra való hajlama a mai férfitársaimnak nulla,ugyanott tart 5-10 éve mint most,mintha az idő megállt volna.

És ez az egész életetekre kihat,ami nem vonzó.

Mondom olvass,azokat könyveket.

2018. aug. 13. 13:37
 15/43 anonim ***** válasza:
26%

Ne torodj vele. Az itteniek ezt nem ertik.

Gozuk sincs a dolgokrol. Ne is idegeditsd magad rajtuk. Tudatlanok. Jonnek az esz, dolgozz, baratkozz dologgal. De gozuk sincs az erem masikfelerol. Nevetsegesek

2018. aug. 13. 13:38
 16/43 anonim ***** válasza:
62%
Van egy nagyon jó mondás. "A történelmet a győztesek írják". Szerintem ezt a szituációt is nagyon jól jellemzi. Mindig annak van igaza, aki szerencsés helyzetbe kerül és sikert arat a nőknél, illetve a nőknek, akik a feltételeket diktálják. Annak a rétegnek soha nincs igaza, aki mondjuk kevésbé jóképűnek született, rossz a genetikája testépítéshez, nem gazdagok a szülei és nem tolják előre az életben stb stb.
2018. aug. 13. 13:46
 17/43 anonim ***** válasza:
82%

"rossz a genetikája testépítéshez"

Ez a "betegség miatt kövérnek" az izmozós változata?

2018. aug. 13. 13:49
 18/43 anonim ***** válasza:
0%

Mit nem lehet ezen érteni? Szerinted egy átlagos kínai kölyök ugyanúgy ki tudja magát gyúrni, mint egy afroamerikai gyerek a gettóból?

2018. aug. 13. 13:52
 19/43 anonim ***** válasza:
54%

19-es inkább azt mondom az erősebb kutya b_szik.

Mindenki tehet magáért,csak itt olvasd a 4,5,6,7 válaszait,gondolhatod milyen vonzóan tudnak viselkedni az életben.Szerinted mennyit tettek a változásért?

Nem kell válaszolni,mert tudom a választ.

,,Ez a "betegség miatt kövérnek" az izmozós változata?"

Pontosan 20-as ez a ,,pajzsmirigyes vagyok és ezért kövér", és meg is van a felelősség áthárítása máshova csak az illetőnek ne kelljen.

Mondjuk ,,rossz genetikáju" menjen el személyi edzőhöz edzeni,vagy kérjen tanácsot profik haveroktól.

Nem bonyolult de mondom ez a baj,hogy a mai férfitársaim csak kifogásojkat tudnak gyártani,megoldáshoz már több kell plusz munka is.

2018. aug. 13. 13:53
 20/43 anonim ***** válasza:
10%
#16 arra, hogy nem a lepontozós "hercegnők" sztorijait, hiedelmeit erősíted meg. Ha nem értesz velük egyet, teljesen mindegy ha száraz tényeket mondasz, lepontoznak. Ilyenek ők, csak sunnyogni tudnak.
2018. aug. 13. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!