Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a kontraszt a magyar nők és férfiak kinézete között?
#9 tükörbe nézek, önvizsgálatot tartok, és a mért tények ömlenek belőlem
Te pedig sunyin, a hülye 3,14-csáknak benyalva próbálsz reklámozni.
Ja, és nem akarok háziprostit ;)
Jól van 15-ös na akkor olvasd el amiket küldtem.
Ez a baj,hogy a változásra való hajlama a mai férfitársaimnak nulla,ugyanott tart 5-10 éve mint most,mintha az idő megállt volna.
És ez az egész életetekre kihat,ami nem vonzó.
Mondom olvass,azokat könyveket.
Ne torodj vele. Az itteniek ezt nem ertik.
Gozuk sincs a dolgokrol. Ne is idegeditsd magad rajtuk. Tudatlanok. Jonnek az esz, dolgozz, baratkozz dologgal. De gozuk sincs az erem masikfelerol. Nevetsegesek
"rossz a genetikája testépítéshez"
Ez a "betegség miatt kövérnek" az izmozós változata?
Mit nem lehet ezen érteni? Szerinted egy átlagos kínai kölyök ugyanúgy ki tudja magát gyúrni, mint egy afroamerikai gyerek a gettóból?
19-es inkább azt mondom az erősebb kutya b_szik.
Mindenki tehet magáért,csak itt olvasd a 4,5,6,7 válaszait,gondolhatod milyen vonzóan tudnak viselkedni az életben.Szerinted mennyit tettek a változásért?
Nem kell válaszolni,mert tudom a választ.
,,Ez a "betegség miatt kövérnek" az izmozós változata?"
Pontosan 20-as ez a ,,pajzsmirigyes vagyok és ezért kövér", és meg is van a felelősség áthárítása máshova csak az illetőnek ne kelljen.
Mondjuk ,,rossz genetikáju" menjen el személyi edzőhöz edzeni,vagy kérjen tanácsot profik haveroktól.
Nem bonyolult de mondom ez a baj,hogy a mai férfitársaim csak kifogásojkat tudnak gyártani,megoldáshoz már több kell plusz munka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!