Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a kontraszt a magyar nők és férfiak kinézete között?
De ahogy jön egy nálad jobb, le leszel cserélve.
És akármik is valakinek az igényei, lehetnek az exoszférában is, nem lesz boldog olyannal, aki miatt ezeket lejjebb adta.
Itt már teljesen mindegy, hogy valakinek annyi az igénye, hogy pina legyen, a másiknak meg az utolsó szőrszál is számít, nem lesz boldog.
Mondjuk ott a másik oldal, aki szintén lejjebb adhat az igényeiből, hogy olyat keresek, akit szeretek kívül-belül, vagy olyat, akivel felezzük a rezsit és legalább nem ver.
Én magam arcra a visszajelzések alapján jóképű vagyok, de testre elhíztam, a jelenlegi életmódom miatt. (műszak, sok ülés a munkakör miatt) Nem is tettem nagyon, hogy fogyjak, időm sem volt, de nem is érdekelt annyira, pedig belépéskor mondták is: itt csak hízni lehet. Magyarul: nincs esztétikus testem. Akkor sem lenne, ha lefogynék és megizmosodnék. Voltam lefogyva, tudom biztosan. Sőt, még rosszabbul éreztem magam akkor, mint most. DE!
Soha nem akarnék egy nővel sem úgy együtt lenni, hogy azért van velem, mert lejjebb adta az igényeit! Önbecsülésem, önbizalmam azért van és rohadt megalázó lenne, ha valaki azért lenne velem, mert lejjebb adott. Azért legyen valaki velem, mert úgy kellek neki, ahogy vagyok. Vagy ha meg nem kellek, hát Istenem... ez van.
Nem gondolom, hogy a magyar nők aránytalanul szebbek lennének. A legtöbb nő iszonyat durván sminkel, amitől rosszul vagyok. Mosd le róla és egyből nem lesz ilyen kontrasztos a kép! Attól, hogy valaki sminkelve szép, még nem biztos, hogy nélküle is. A smink csodákra képes. Ezért is nem szeretem, mert hamis képet tud festeni. Persze sok nő jóval egészségtudatosabb és ez mindenképp pozitívum és ezzel nincs is baj. De ne is haragudjon már senki, én nem fogom magam senkinél kevesebbnek vagy szarabbnak érezni magam, csak mert nem kondizok és nem borotválom a testem. (ami amúgy rohadt szőrös, szóval értelmetlen lenne)
Nem akarok sem paprikajancsi lenni, sem mások igényeinek megfelelni. Ez elvi kérdés. Ha magamnak lenne rá igényem, oké. De azért, hogy XYZ nő felfigyeljen rám?! Hagyjuk már... rég rossz, ha ezért érdeklem.
Azzal semmi gond nincs, ha van egy nyegle fiú és kicsit edz, hogy önbizalma legyen, meg a suttyó fullcap+csőgatya párost lecseréli valami igényesebbre. De nem gondolom, hogy mindenkinek a kondiban kéne rohadni és testépítőt játszani, csak hogy a médián nevelkedett lánykák erre élvezkedhessenek. Megvan ez a réteg is persze, de úgyis megtalálja a zsák a foltját.
Arra apellálok, hogy nem kell végletekbe menni. Lehet az egészséges életmódot is normális keretek közé szorítani.
Ha bármikor is változni akarnék, sosem nők miatt tenném.
Ja és szerintem a magyar nők semmivel sem szebbek, mint más nemzetek lányai.
Húú hatalmas a kontraszt! A magyar nő a legszebb a világon. Sőt, a magyar nő olyan mint a jó bor minél idősebb annál jobb. A magyar pasik egyáltalán nem érnek fel a magyar nőkhöz.
Tessék, kérdező! Remélem ezt a választ vártad:)
Férfiként abszolút egyet értek azzal a résszel, hogy a férfiak jelentős része siralmas.
A fiatalabbakon látszik, hogy semmit sem sportolnak, az idősebbek pedig igénytelenek, elhízottak.
De ez a kép nagyban függ attól is, hogy milyen körökben mozogsz. Környezetemben azért a többség tudatos és oda figyel magára, de bárhova mész nagyon sok negatív példát látni.
Viszont a kontraszttal nem értek egyet. Nőkből is számtalan igénytelen akad.
Női szemmel nyilván mem csak elfogult vagy, de értelmeszerűen a férfiakat veszed szemügyre, hogy mi a felhozatal, tehát ez tűnik fel.
Bár az igazságot megvallva talán kicsivel több nőt látok pl futni, mint férfit, de közel sem szembeötlő kontrasztról van szó.
Ez népbetegség, mind2 nemet erősen érinti. Mint sok más társadalmi aspektusban itt is inkább egyfajta szétszakadás vehető észre, hogy egyre feltűnőbb különbségek vannak ezt illetően is - persze ez összefügg az életmód- és szemléletbeni felfogasban is. Van aki el van a langyuban, nem akar fejlődni és van aki tesz azért, hogy eredményes legyen, akár a külsőről, akár az egzisztenciáról vagy a személyiségéről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!