Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a kontraszt a magyar nők és férfiak kinézete között?
21-es igen ki tudja.
Tessék:
Látod itt a példa.
El kellene kezdeni szemléletet fejleszteni meg önfejlesztést is.
Ugyse fogjátok tudom.
21-es igen, ki tudja.
Ezek szerint kínai vagy?
Mit nem szolgálok csak megcáfolom amit írsz.
De látom megint keresed a kibúvót nem tűnik fel.
Mi lenne ha megráznátok magatokat tököt növesztenétek,fejlődnétek,tanulnátok és megváltoztatnátok a dolgokat az életetekben?
"Mi lenne, ha lejjebb adnának a nők az igényeikből?"
Ez azért rengeteget megmutat a férfiakról. Nem érdekli, hogy a nő vonzónak találja, csak feküdjön alá.
Ha velem "lejjebb adás" miatt lenne együtt valaki, visszavonulnék a világtól, és remeteként élnék, olyan megalázó.
Pontosan 28-as de dumálhatsz nekik,kb. mintha a falnak mondanád.
Nem megy át az infó kajakra.
De ugyanez,hogy a munkáltatók adják le az igényeiket.
De miért is kellene leadni bárkinek az igényeit?
Miért adja le bárki az álmait?
Mi ez a baromság könyörgöm?
De nyilván azért mert ezek a kisfiúknak vagy elvették az álmaikat vagy túl lusták tenni értük.
A 14. számú válaszomat elolvastad-e már vagy azt csak simán átugrottad?
A vonatkoztatási pont a lényeg. Honnan adjanak lejjebb? Mert az igények jelenleg az egekben vannak. Mondok erre is egy példát. Egy vállalkozás sofőrt keres azzal a kikötéssel, hogy az illető úgy vezessen, mint Ayrton Senna fénykorában. Aztán nem találnak megfelelő embert, így felvesznek engem, akkor azért nem fogom magam felakasztani, mondván ló helyett szamár lettem...
Nem gondolom hogy túl nagy lenne a kontraszt. Aki pedig azt hiszi hogy a magyar nők a legszebbek az nézze meg az északi és a szláv nőket :) (persze ízlések és pofonok).
A gond inkább az hogy a magyarok túl negatívak. Így a férfiak is. És ha mindkét nem negatív abból a férfiak húzzák a rövidebbet mert nekik kell kezdeményezni és vállalni a visszatautasítás lehetőségét. És a gondolkodással is komoly gondok vannak. Pl. a randit vizsgának fogják fel. De nem akarok offolni szóval a lényeg hogy külsőben egy szinten van kb a két nem itthon (átlagban).
Kontraszt inkább a 16-25 éves korúaknál lehet. Mivel a nők külsőben is korábban érnek. De szerintem ez minden országban így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!