Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik magyar társkeresőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik magyar társkeresőről lett eddig a legnagyobb sikerélményű?

Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Gyakorikérdések.hu, komolyan itt legalább kaptam levelet nőktől. Társkeresőn meg nemhogy nem írnak, de még az is ritka ha valaki válaszol. Igaz kapcsolat nem lett egyikből sem, de jól esett legalább hogy valaki érdeklődött irántam.
2018. szept. 9. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem a Bumble bevált. Többiről nem tudok beszélni, mert a Bumble volt az első és eddig az utolsó, amit próbáltam.
aug. 8. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!