Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek ennyire egyszerű lett a társkeresés a Tindernek köszönhetően, akkor mik a kilátásai azoknak a férfiaknak, akik nem sikeresek ezeken a társkeresőkön?
Az már közismert, hogy tinderen a nőknek nagyon egyszerű dolguk van, mert 4x-5x annyi férfi van fent, mint nő, így nem csak hogy válogatni tudnak, hanem mindezt a férfiak felső 10-20%-nál tudják megtenni.
Na de akkor mihez kezdjen egy olyan férfi, aki ebbe a kategóriába nem esik bele?
Adná magát, hogy akkor próbálkozzon élőbe, viszont ha rengeteg olyan lány van, aki fent van Tinderen, ők vajon élőben még tudják értékelni a nem top külsejű férfiakat? Hiszen ha a Tinderen megkaphatják, akkor élőben miért adnák lejjebb?
1, Szenvednek és szívnak.
2, Lecsapnak a lepattanókra.
3, Tesznek azért, hogy jobb pasik legyenek.
Nem kell ahogy te mondod top külsővel rendelkezni ahhoz, hogy találj magadnak párt. Viszont akkor a kommunikációra feküdj rá, ha a külsőn nem tudsz változtatni.
Nem ritkaság, hogy egy nem túl jó külső adottságokkal rendelkező pasinak is van párja, sőt egyik másiknak egész szép barátnője van. (és van akikről tudom, hogy teljesen átlagos a fizetésük, tehát nem a pénz miatt van vele a csaj)
Elég ha jó a dumád azzal is be tudod fűzni a csajokat. Amikor már leáll veled beszélgetni megadta az esélyt/lehetőséget utána,ha megismer sokat javít a belső, hozzáállás...
#2: Látok én is néha ilyet, hogy nem túl jó külsővel barátnője van valakinek, de ez azért elég ritka és nagy szerencse kell hozzá.
Én egyelőre élőben sem jártam sikerrel, ha azt a stratégiát választom, hogy barátkozva közelítek felé, akkor a barátzónában ragadtam és összejön mással, ha meg rögtön egyértelmű volt, hogy mit szeretnék, akkor meg nagyon hamar elhalt a dolog.
Barátkozni szerintem nagyon könnyű a lányokkal, az a rész az megy, mindig akkor romlanak el a dolgok, amikor megérzi, hogy én többet akarok.
Most attól tartok, hogy ez a Tinder végképp rányomja a bélyeget a dolgokra.
2es vagyok látom le lett húzva a válaszom, majd megmodják itt az okosok, hogyan is kell. 😀
Továbbra is tartom, az állításom, hogy nem feltétlenül szerencse kérdése. Bőven elég,ha jó dumád van, magabiztos vagy és kitartó,valamint rendelkezel belsőleg jó tulajdonságokkal. Talán ott rontod el, hogy hagyod azt, hogy egyik "barátnőjének" nézzen. Nem baj az ha ismerkedtek, nem ajtóstól rontasz a házba, de éreztesd közben, hogy pasi vagy és nem a barátnője akarsz lenni.
Én nem húztam le senkit.
#4: Egyébként lehet, hogy szexre könnyedén, de azért a lány ismerőseim többsége gyorsan találtak barátod, még ha nem is elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!