Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Negyvenes éveimben járó nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyvenes éveimben járó nő vagyok és negyvenes éveiben járó férfit keresek. Vajon hol keressem?

Figyelt kérdés

2020. aug. 17. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem baj hogy impotens vagyok, akkor itt.
2020. aug. 17. 17:01
 2/70 anonim ***** válasza:
56%
Az igazán vonzóaknak vagy családja van, vagy playboy életet élnek.
2020. aug. 17. 17:03
 3/70 anonim ***** válasza:
60%
Ha jól nézel ki van normális életed, tehát nem rácsimpaszkodni akarsz másra a gyerekeid már külön élnek , ha van/vannak, akkor kapsz 40-es férfit jót is. Ha valami nem stimmel 55 körül indíthatsz valami elvált/özvegy vagy valami komoly bajokkal operáló fószernál.
2020. aug. 17. 17:09
 4/70 A kérdező kommentje:

2, 3

Ha nem gond, én sehol nem említettem a vonzósági faktort.

2020. aug. 17. 17:11
 5/70 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek nem üzensz semmit?
2020. aug. 17. 17:13
 6/70 anonim ***** válasza:
68%
4. Akkor Tinderen.
2020. aug. 17. 17:18
 7/70 A kérdező kommentje:

5

De, csak várnom kellett az időkorlát miatt.

8/70 anonim ***** válasza:
84%

3-as, ha még nem repültek ki a gyerekek, mert mondjuk nem mindenki szül 18-20 évesen, de nem eltartatni akarja magát és nem rásózni a gyerekeit másra, akkor már nem is találhat szerinted normális férfit? Mit gondolsz, akik ebben a korban elválnak, ott a férfiak mind gyermektelen 25 évesekre hajtanak? Csak a kapuzárásosak. Az a 40-50 közötti férfi, akinek van gyereke, és normális felfogású, beállítottságú, az nem fogja elutasítani, csak mert gyereke van. Ha lelki-szellemi társat keres, nem csak szexet, azt a saját korosztályában találja meg.

Kedves kérdező, hogy hol, azt nem tudom. Kéne egy tábla mindenki nyakába, aki egyedülálló. :-)

9/70 A kérdező kommentje:

1-es

Mennyire vagy impontens?

8-as

Szerintem is kéne egy szép kis karkötő vagy bokalánc, az mutatná, hogy aki hordja, az egyedülálló. :)

2020. aug. 17. 17:22
 10/70 anonim ***** válasza:
97%

Általában nyaralgatnak az ilyen szinglik két reménytelen társkeresőzés között, maratont futnak, vagy ultraextrahiperteljesítményre hajtanak, mindent a versenyért. Vezetgetnek, felmásznak ide-oda, kitekernek bringával külföldre majd vissza, nőkről szakértenek a "barátokkal" a másik véglet meg otthon kockul.

Mindkét esetben anyuci vagy nagylánya takarít, akiket nem is szándékoznak elhagyni. De vannak normálisak is, őket viszont sehol nem lehet látni, általában mert dolgoznak.

2020. aug. 17. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!