Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácként hogyan kellene közelednem harmincas, negyvenes nőkhöz?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és mostanában rájöttem, hogy csak az idősebb, tapasztaltabb nők keltik fel az érdeklődésemet, legyen szó simán szexről vagy akár komoly kapcsolatról. Viszont nem tudom, hol és hogyan ismerkedjek velük. Van egy-kettő idősebb hölgy a környezetemben is, de valahogy eddig nem megy a közeledés feléjük.
Valaki tudna esetleg tippet, tanácsot adni?
2020. máj. 2. 20:39
1/13 anonim válasza:
Ez a korosztály vagyok, de ötletem sincs, annyira nem lennél semmilyen téren partner.
2/13 anonim válasza:
Igen fiatal vagy te egy 40-eshez.Próbálkozz a huszasoknál.
5/13 anonim válasza:
Én például huszonévesen sokkal jobban megértem magam azzal a korosztállyal, flörtölgetésen túl mondjuk nem megyek tovább, illetve ha megnevetted szerintem jó lehetsz náluk.
6/13 anonim válasza:
Csak jegyezz meg valami pozitívat, mosolyogj rá... és ha vevő a fiatalabbakra, zsánere vagy, akkor elindítod a folyamatot.. :D
7/13 Angel3000 válasza:
Szia! Ha kiszemeltél màr egy vonzò érett nôt, akkor csakis a viràgcsokor fog beszélni helyetted! Azért hozzàfûzhetnéd a legcsodàlatossabb nônek és oda nyùjtod a viràgcsokrot!
8/13 anonim válasza:
En a no vagyok. Az a helyzet, hogy en szoktam valasztani, es akkor alakul, ha latszik az erdeklodes. Senki sehogy nem tudna megfogni semmivel, ha nem tetszett meg azonnal.
9/13 anonim válasza:
Ez így van, ahogyan az utolsó írja, viszont épp ezért kell a fiúnak próbálkozni, hogy ha bejössz neki, lépjen ő is, magától nem fog odamenni, viszont amit írt az előző, a legtöbb nőnél aranyszabály. :D (Arra edig nincs sablon, hogy éppen kinek ki jön be. ;))
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!