Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért emelik ki a kopaszodást a nők, hogy az taszító tényező? Holott minden 3. harmincas férfi kopaszodik, minden 3. meg őszül. Akkor ergo a férfiak kétharmada selejtes? Nem értem ezt a baromságot a nőknél, hogy az is hiba, amiről a pasi nem tehet.
Valamelyik nő meg ízt írta ma, hogy a mikiegeres kopaszodás ocsmány, holott szerintem ha rendben van a pasi arca, akkor karakteresíti azt, ad neki egy sármot.
A példát mindenki ismeri:
"Nem értem ezt a baromságot a nőknél, hogy az is hiba, amiről a pasi nem tehet."
Pedig ilyen az élet sajnos. Hiába nem tehetsz arról, hogy vízfejűségben szenvedsz vagy, hogy nemi szervvel a nyakadon születtél, sajnos ezt a nők hibának tartják. Az élet igazságtalan, valakinek bejön, valakinek nem.
"most ne az abszurd, groteszk dolgokat vegyük elő, az más."
Pedig szemléltetni akartam vele a dolgokat, hogy válaszolhassak a kérdésedre. Ezekről sem tehetnek szegény torz külsejű emberek, mégis ez van. Ilyen kegyetlen a természet.
"Nem értem ezt a baromságot a nőknél, hogy az is hiba, amiről a pasi nem tehet."
Miért, szerinted például arról tehetnek a férfiak, ha alacsonynak születtek? Mégis folyton gúnyolják, becsmérlik az ilyen férfiakat.
Azt kell megérteni, hogy a nők született, megváltozhatatlan genetikai tulajdonságok alapján válogatnak elsősorban a férfiak között (magasság, kopaszság, széles váll, szép arc) és gúnyolódnak azokon a férfiakon, akik elkövették azt a hibát, hogy nem születtek olyannak, amit a nők ösztönszinten vonzónak tartanak. Sőt, nem csak gúnyolódnak, hanem egyenesen selejtesnek hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!