Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért emelik ki a kopaszodást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért emelik ki a kopaszodást a nők, hogy az taszító tényező? Holott minden 3. harmincas férfi kopaszodik, minden 3. meg őszül. Akkor ergo a férfiak kétharmada selejtes? Nem értem ezt a baromságot a nőknél, hogy az is hiba, amiről a pasi nem tehet.

Figyelt kérdés
2019. nov. 20. 19:34
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
ezt sajnos én is látom, hogy ott van a sablon fejű Józsika, aki értelmes, de emellett egyetemen vagy munka után 2.-3 órát edz a kondiban és nagyon testi adottságai vannak, meg ott van Pistike, aki egy giliszta, metroszexuális arccal és ecset hajjal, csak iszik egyetem alatt, a kettesért is vért pisil, mégis 10 per 8 nő (a szebbek) csak t akarja, nem Józsikát. Számomra ez érthetetlen és borzalmasan durva.
2019. nov. 20. 19:52
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Azért én mindig látok egy pár választ, ahol azt írják, hogy semmi bajuk a kopasz férfiakkal. Személy szerint nekem sincs, mindenkinek más az ízlése. Ha az lenne a kérdés, hogy tetszenek-e a szőke férfiak, akkor is biztos lennének csomóan, akik azt írnák, hogy a szőkeség náluk kizáró ok. Elég, ha egy olyat találsz, akinek megfelelsz, nem kell mindenkinek.
2019. nov. 20. 19:54
 13/45 anonim ***** válasza:
61%

Netes társkeresésnél az ember megadja, hogy mit keres, mik a kizáró tényezők.

Ez a való életben nem így van, mert simán ledumálhatod a bugyit valakiről, aki egyébként azt gondolta, hogy a kopaszodás neki nem tetszik.

Bizony mindenki elvárásokkal ismerkedik, te is, legfeljebb kompenzálni tudod az előnytelen oldaladat.

2019. nov. 20. 20:04
 14/45 anonim ***** válasza:
77%
Nem hinném, hogy egy harmincas nőnek gondot jelent.
2019. nov. 20. 20:06
 15/45 anonim ***** válasza:
82%

Igaz idosebb vagyok de egyszeruen taszit a kopaszsag.

Azt szeretem ha beleturhatok a hajaba belarkolhatok, imadom ha szakallas ha van mell szora es intim helyen se legyen kopasz

Ennyi

Szoval engem nem vonz a csigabiga

Ettol meg nem selejtes csak ne velem ismerkedjen

2019. nov. 20. 20:14
 16/45 anonim ***** válasza:
76%
Engem is taszítanak a kopasz férfiak,szeretem a hajukat simogatni.
2019. nov. 20. 20:17
 17/45 anonim ***** válasza:
69%

erdekes, hogy bennem is volt valami taszito a kopaszsagot illetoen, de ez csak vmi phaszsag amit belenk neveltek vagy a media tolta le a torkunkon...de en ezt eszrevettem es nem hagytam hogy ez az eloitelet befolyasolja a dontesemet

megismerkedtem egy ferfivel aki rogton szimpatikusnak tunt, el is hivott randizni es csak utolag vettem eszre, hogy hatul kopaszodik a feje

de mivel mar vonzodtam hozza abszolut nem erdekelt a dolog

es akkor valaki itt feltett egy kerdest, hogy mi van ha teljesen kopasz az illeto

es a legviccesebb h kovetkezo randinkra a ferfi borotvalt fejjel erkezett

meglepodtem de igazabol tovabbra is vonzonak talalom, szoval mindegy mi van a fejen, vagy mi nincs

nyilvan vallalja a kopaszodast, ne probalja atfesult hajjal idetlenul takargatni es akkor nincs gond

az oszules meg abszolut sosem zavart, sot, kimondottan ferfiasnak talalom

2019. nov. 20. 20:22
 18/45 A kérdező kommentje:

Szerintem csak olyankor nézik el, ha ilyen felsőtest társul hozzá és akkora pénisz, mint Johnny Sinsnek van.

[link]

2019. nov. 20. 20:25
 19/45 anonim ***** válasza:
92%

Attol hogy sok férfi kopaszodik, még nem lesz vonzó a jelenség.

Ennyi erővel a nők 100%án van szőr, de mégis leesne az állad, ha szőrös lábú/honalju nőt látnál, nem? Szval menjetek csak a hajhullas elleni samponert...

2019. nov. 20. 20:29
 20/45 Lachesys ***** válasza:
88%
a ferfiak is csak a homokora molettseget talaljak vonzonak pedig a nok sem tehetnek arrol hova hiznak. a strias v kotenyhasrol sem terhesseg utan. mondogathatod h juj gonosz nok, de ti ferfiak ugyanolyanok vagytok:D
2019. nov. 20. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!