Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért emelik ki a kopaszodást a nők, hogy az taszító tényező? Holott minden 3. harmincas férfi kopaszodik, minden 3. meg őszül. Akkor ergo a férfiak kétharmada selejtes? Nem értem ezt a baromságot a nőknél, hogy az is hiba, amiről a pasi nem tehet.
Netes társkeresésnél az ember megadja, hogy mit keres, mik a kizáró tényezők.
Ez a való életben nem így van, mert simán ledumálhatod a bugyit valakiről, aki egyébként azt gondolta, hogy a kopaszodás neki nem tetszik.
Bizony mindenki elvárásokkal ismerkedik, te is, legfeljebb kompenzálni tudod az előnytelen oldaladat.
Igaz idosebb vagyok de egyszeruen taszit a kopaszsag.
Azt szeretem ha beleturhatok a hajaba belarkolhatok, imadom ha szakallas ha van mell szora es intim helyen se legyen kopasz
Ennyi
Szoval engem nem vonz a csigabiga
Ettol meg nem selejtes csak ne velem ismerkedjen
erdekes, hogy bennem is volt valami taszito a kopaszsagot illetoen, de ez csak vmi phaszsag amit belenk neveltek vagy a media tolta le a torkunkon...de en ezt eszrevettem es nem hagytam hogy ez az eloitelet befolyasolja a dontesemet
megismerkedtem egy ferfivel aki rogton szimpatikusnak tunt, el is hivott randizni es csak utolag vettem eszre, hogy hatul kopaszodik a feje
de mivel mar vonzodtam hozza abszolut nem erdekelt a dolog
es akkor valaki itt feltett egy kerdest, hogy mi van ha teljesen kopasz az illeto
es a legviccesebb h kovetkezo randinkra a ferfi borotvalt fejjel erkezett
meglepodtem de igazabol tovabbra is vonzonak talalom, szoval mindegy mi van a fejen, vagy mi nincs
nyilvan vallalja a kopaszodast, ne probalja atfesult hajjal idetlenul takargatni es akkor nincs gond
az oszules meg abszolut sosem zavart, sot, kimondottan ferfiasnak talalom
Szerintem csak olyankor nézik el, ha ilyen felsőtest társul hozzá és akkora pénisz, mint Johnny Sinsnek van.
Attol hogy sok férfi kopaszodik, még nem lesz vonzó a jelenség.
Ennyi erővel a nők 100%án van szőr, de mégis leesne az állad, ha szőrös lábú/honalju nőt látnál, nem? Szval menjetek csak a hajhullas elleni samponert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!