Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy sok harmincas nő szingli?
Sziasztok! Regota erdekel ez a dolog es gondoltam felteszem ezt a kerdest. Harmincas holgyek. Mi az oka hogy sok no kozuletek szingli? Nincs idotok vagy egyszeruen csak nem jon ossze?
Eleg sok ilyen not ismerek. Tok aranyosak, kedvesek,csinosak es szepek is. Ezert nem ertem hogy nincs nekik senki?! 22/F
Kort is irjatok legyszi:)
Nem..nem szingli harmincasokat keresek! Egyszeruen csak kivancsi vagyok!:)
A hiba a másik félnél van.
A f3rfiak nem olyanok mint a mai 30-as nők.
Egyszerűen az igények nem találkoznak.
ma 13:35
A hiba sosem a másik félnél van. Egyszerűen mert a "másik fél" az nem egy ember, hanem egy változatos ember tömeg. Ha közülük valaki senkinek sem kell, annak igen is oka van, nem pedig az összes ember hülye rajta kívül.
Egy jelenleg szingli F31
ma 13:41
Az #1 hülyeséget beszél. Nincs ilyen, hogy 30-as férfi igények. 30-as férfiak vannak és mindenkinek más igényei.
Elnézve a 30-40-es szingli férfiakat, nem lepődök meg. Nem vagyok pszichológus, nem értek hozzá, de mintha sok férfi idegileg sokkal kevésbé bírná a felnőtt létet és az önállósodást. Aztán addig halogatja ezt, amíg lesz belőle egy összetört, gyerekes 30-as alak, aki még mindig nem tudja, mit akar az élettől. De lehet, csak én ismerek ilyeneket, akiknek valahol fejben még mindig az anyjuk az egyetlen, igazi nő az életükben és néha el is hiszik, hogy minden nő úgy működik a párkeresésben is.
Aki meg nem ilyen pasi, az általában foglalt.
Majdnem 30 éves vagyok egyébként, én például azért voltam szingli, mert valahogy mindig folyt az élet körülöttem és másra kellett az idő, energia. Nem nem akartam kapcsolatot, inkább csak nem alakult soha úgy az életem, hogy megfelelt volna az életvitelem egy másik embernek. Sokáig tanultam, sokat dolgoztam és nélkülöztem, hogy önálló lehessek, nagyon sokáig teljesen elmerültem a munkámban és meg akartam mutatni, hogy elég jó vagyok abban, amit csinálok, sokáig kerestem a helyem és az értékeim és mostanra kezdett kicsit csökkenni ez a tempós életvitel... Nagyon sokáig nem is éreztem hiányát semminek, úgy éreztem, nekem egyelőre ez így épp elég (és volt néhány lakótársam korábban, akik hasonlóan éltek). Szóval bármilyen marhaság, mással voltunk elfoglalva. :)
28N
31vagyok
Nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom nem voltunk házasok csak élettársak
A volr párom Belezugott eg kamaszlányba és otthagyott ...ennyi a nagy sztori
Tényleg kamaszlány volt 17 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!