Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szinglik nagy része miért nem nyit a pasik felé?
Én úgy vettem észre, hogy a szingli nőknek van pár jellegzetessége
- szereti magának tudni a következő jelzőket, függetlenül annak valóságtartalmától: erős, képzett, okos, független
- fél a férfiaktól
- feminista
- fogékony bármilyen férfiellenes témára és hajlamos az azokat árnyaló tényezők ignorálni(sőt, a szelektív értékelés még ennél is jellemzőbb, pl. a magyar férfiak lusták segíteni otthon, de azért ha jönne szembe egy külföldi pasi, őt már nem akarná ilyen váadakkal traktálni, neki jár a tiszta lap és a prekoncepciómentesség)
- a kapcsolat számára az elnyomás jelképe
- van benne egy alattomos kettős mérce(pl. ugyanannyit akarok keresni, mint egy férfi vs. a férfi fizessen a randin; őt fogadják el úgy, ahogy van vs. csakis jó pasival hajlandó kezdeni, ha hajlandó valaha is)
A szingli kifejezést csak a nőkre érted, gondolom.
1. Szerelmesek valakibe reménytelenül.
2. Sokat csalódtak és nem mernek újra kockáztatni.
3. Éppen jól megvannak egyedül is.
4. A jelen élethelyzetükbe valójában nem fér bele egy párkapcsolat, bár szeretnének.
... stb. stb. stb.
Nem hiszem, hogy valós lenne amit #5-ös állít.
Szerintem a nők ugyan úgy küzdenek párkeresési gondokkal.
Legfeljebb a népszerűbb lányok vannak kivételes helyzetben.
A szingli kifejezést keverik az egyedülállóval aki nem azért egyedülálló mert az is akar maradni, hanem mert nem jön össze neki semmi.
A szingli az azért szingli mert az is akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!