Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy sok harmincas nő szingli?
Sziasztok! Regota erdekel ez a dolog es gondoltam felteszem ezt a kerdest. Harmincas holgyek. Mi az oka hogy sok no kozuletek szingli? Nincs idotok vagy egyszeruen csak nem jon ossze?
Eleg sok ilyen not ismerek. Tok aranyosak, kedvesek,csinosak es szepek is. Ezert nem ertem hogy nincs nekik senki?! 22/F
Kort is irjatok legyszi:)
Nem..nem szingli harmincasokat keresek! Egyszeruen csak kivancsi vagyok!:)
#8: Nem vagy pszichológus, de sajnos van bőven abban igazság amit írsz. Kicsit elszomorító, hogy néhány ponttal magamra ismerek. Ez van.
29F
A 8-as nagyon jó dolgokat írt. Kevés olyan 30-as férfi van akivel ki lehet alakítani felnőtt, érett kapcsolatot ahol a "felnőtt élet" dolgai közösen mennek.
A másik pedig az, hogy szerencsére már nem azt a kort éljük ahol muszáj volt férjhez menni mert különben éhen haltál. Egy dolgozó, életével haladó nő egyáltalán nincs már rászorulva a férfi segítségre. Ezért inkább vannak egyedül mint egy olyan férfivel aki nem igazán alkalmas komoly kapcsolatra mert nem tudja elfogadni, hogy nem 20 éves már és nem a bulikáról szól az élet.
16.
es mi van akkor, ha 56 eves anyuka a ballagason? kinezik? vagy nem eleg sok apuka fogja rajta felejteni a szemet mert mar milf se?
az en apam 52 volt, mikor szulettem, anyam meg 42. anyat sose nagymamaztak le, apamat rengetegszer a nagypapamnak neztek.
amugy en nem azt mondom, hogy jo a mai csak-karrier szemlelet, de sajnos nem talalt ki senki semmi jobbat. egy keresetbol mar nem lehet csaladot eltartani, es egy intelligens no nem is akarna, hogy egy ferfi eltartasan muljon a sorsa, mert nincs sajat egzisztenciaja, hisz akkor ugyanolyan kiszolgaltatotta valna, mint a regi korok noi. es mi volt regen? nok szultek sorban, a ferfi meg ment es qúrvázott szepen, hiszen az asszonynak ugysincs szava, ugyse tud sehova menni.
es mit lat egy tizeneves jokepessegu lany? egyreszt hogy "valositsd meg onmagad", masreszt sok helyen meg mindig azt, hogy anya csinalja a haztartast, anya adta fel a karrierjet. nalam is ez volt, es jottem hogy majd eeen megmutatom! persze most 25 evesen mar maskepl gondolkozom, de az is erdekes, hogy a korosztalyombeli pasik kozel se akarnak meg olyan volumenu kapcsolatot ahol gyerekvallalas akar csak szobakerul.
szoval nem a nok farokkorhintazasa a legnagyobb baj, hanem ertekvalsag van, tarsadalmi identitasvalsag, amivel egyelore senko nem tud mit kezdeni. nincs jo alternativa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!