Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhet egy negyvenes, nyitott házasságban élő férfi hasonló helyzetű nőkkel?
Figyelt kérdés
Nem megcsalásról van szó, köszönöm, nem kérem a kritikákat!
Nem tinikre vágyok, tehát, köszönöm, nem kérem az ilyen irányú kritikákat!
30 év feletti nő, akiknek rossz a házassága, vagy akit nem zavar az én házasságom, aki egy kis beszélgetésre, figyelemre és persze szexre vágyik. Hol lehet kulturáltan ismerkedni ilyen helyzetben?
47 éves, sportosan mackós férfi vagyok.
#randi #ismerkedés #válás #házasság #társkereső #partner #randevú #harmincas #partnerkeresés #nyitott
2019. júl. 13. 17:24
1/2 anonim válasza:
Szexpartnerkeresőn, swinger klubban, ismeretségi körben, akik tudják, hogy ti nyitott házasságban éltek.
2/2 anonim válasza:
Csoportos utazások során nyáron mediterrán országban sok ilyenben volt részem. Tehát kimegy a magyar csoport de nem az a tipikus városnézős idegenvezetős vakáció... hanem megérkezik a csoportnyi magyar a szállodába ott lazul a szálloda medencéjében meg issza a pultnál a piát... ismerkedik a többi magyarral megy a duma és órákon belül már azt is tudod róluk ami 18 karikás. Szóval jópár ilyen nyitott kapcsolatos házaspárba belebotlottam, egyik nap a férjjel másik nap a feleséggel mentem szobára. Azóta megjavultam és példás családanya vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!