Társfüggő lennék?! Vannak velem hasonló helyzetű emberek itt?!
"az élet minden területén csalódtam benne, egy hazug manipulativ ember. Viszont van egy jó oldala is amit szeretek."
Nem,nincs jó oldala.
Az, a"jó" oldala, azért van, hogy elfedje vele, mekkora gyökér,csak egy illúzió, nem több.
Amíg vele vagy, nem leszel jobban, csak rosszabbul.
Tovább épülsz le mentálisan.
Egy dolgot tehetsz!!!
Azonnal szakítasz, vegiggondolod az elmúlt évek eseményeit, levonod a tanulságot, és ujraepited magad! :)
Nincs az a lelki mélység, amiből ne lehetne visszajonni!!!
Bátorság! :)
Mitől félsz? :)
Köszönöm a válaszokat!
2. Te egy nagyon okos és kitartó ember lehetsz! :)
Amit érzek az olyan dolog amit nem tudok leírni, halál félelmem van ha nem tudok magam mellett egy bizonyos személyt, ez esetben ő az , szorongok , nem bírok enni, pánik rohamaim vannak, nem lehet ngmagyarázni, tudom hogy csak annyi lenne a dolgom hogy elhagyjam, de nem megy. Szerintetek keressek fel egy szakembert, lehet hogy esetleg valami komolyabb mentális problémám van?!
"2. Te egy nagyon okos és kitartó ember lehetsz! :)"
Hát,köszönöm szépen :)
Igen,szerintem keress fel egy szakembert !
Minél tovább vagy ebben a kapcsolatban,annál nehezebb lesz kiszállnod....ugye tudod ? :)
Korábban is egyik kapcsolatból a másikba ugráltál ?
Volt ilyen problémád korábban is ?
Korábbi párkapcsolataidról mesélnél ? :)
Nem, nem volt ezelőtt kapcsolatom.
Ez az első, és vele feküdtem le eddig csak, tehát minden téren első kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!