Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély? Hasonló...

Mennyi az esély? Hasonló helyzetű csajok véleményére vagyok kíváncsi, kinek hogyan alakult tovább!

Figyelt kérdés
A helyzetem a következő:menstruációm május 30.án volt meg ugyanolyan volt mint szokott ugyan úgy 5 nap.Aztán megjött június 13.án újra de csak 16.ig tartott amit nem tudok hova tenni mert ilyen köztes dolog még nem volt nálam..ez emúlt párommal együtt voltunk majdnem minden nap aztán júni 26.án megjött (a májusihoz képest most kellett volna rendesen szóval ez a 26.ia oké) iszonyatosan görcsöltem görcsoldó szurit is kaptam ügyeleten annyira fájt 3nap után pedig már csak pecsételőm volt tisztaságival bőven elvoltam pedig nekem legalább 4 nap elég rendes vérzés utána járok ott hogy normál tamponnal kibírom 2órán át.. na és a kérdésem:ha párommal 30.án 1.jén és 2.án együtt voltam utána 4.én 7.én 9-10-11-12-én tudtunk együtt lenni mennyi esélyünk van babócára? 10-én volt pé-m már délután éreztem de csak este tudtunk együtt lenni. Aki esetleg hasonló helyzetben van/volt lett-e picúr ? :) Köszönöm hogy végigolvastad :) :)

2014. júl. 14. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:

hát ebből az egészből annyi a lényeg hogy jókor voltatok együtt :) nem tudom hogy a közti vérzés mi lehetett, de szerintem nincs jelentősége. Szóval nyugodtan összejöhetett most :D

nekem olyan volt, hogy április elején extrém görcsölős mensi (fogalmam sincs mitől), utána 15-én peteérés és együttlét, majd 28-án pozi teszt :)

Drukkolok!

2014. júl. 14. 11:23
 2/9 A kérdező kommentje:
:) :) gratulálok!!! hát bízok benne hogy jókor voltunk együtt :) köszönöm a gyors választ !:)
2014. júl. 14. 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ugy jon le, h jokor voltatok egyutt. De en ugy vagyok vele, h nem szabad ragorcsolni, meg szamolgatni. Mi is ugy voltunk a parommal, h ahogy esik, ugy puffan. Raadasul amikor osszejottek az ikerbabink, alig voltunk egyutt :) Szoval Ti nagyon alapos munkat vegeztetek!! :) Drukkolok! :) 28hkm
2014. júl. 14. 12:59
 4/9 A kérdező kommentje:
hűűha nagy gratula az ikrekhez :) igazából nemnagyon görcsölök a dolgon nem is számolgattam csak mikor párom rákérdezett hogy mi a helyzet akkor számoltam át a dolgokat :) hát reménykedünk :) első éles hónap nagyon várjuk a picit :)
2014. júl. 14. 13:12
 5/9 A kérdező kommentje:
még annyi hogy csütörtökön egész nap iszonyatosan émelyegtem szombaton pedig az egész alsó fogsorom fájt egyik pillanatról a másikra még a levegővétel is fájdalmas volt ha a számon vettem..most meg elkezdett fájni a fejem meg egész nap feküdtem :S tudom ezek mégnagyon korai tünetek lennének de valakinek valami hasonló esetleg?
2014. júl. 14. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:

A helyzetünk annyiban hasonlo, hogy a varakozas idegörlö heteben vagyok en is, megertelek, hogy keresed a jeleket, es nem mondom, hogy ne tesztelj tul koran, mert nekem is mondhattak:) Ha lenne itt olcso teszt, abbol vennek egy csomot, es lövögetnem:)

Juni 18-an volt meg "utoljara", 25-en voltunk együtt, es aznap elvileg termekeny napom volt, 10 nappal kesöbb 1 napos pecseteles, kezdödö, es 1 hetig tarto erös mellfeszüles, es mellbimboerzekenyseg, valamint az elejen fejfajas, majd emelyges. Juli7-en, 13. dpo-n teszt negativ, 14. dpo-n halvany idön tuli (kb 40 perc mulva neztem ra) pozi, juli 8-11 pecsetelgetes, juli 12-14 megjött, de nem erösen, viszont a szokasos türhetö fajdalommal, 14-en mar alig volt valami. 14-en masik fajta teszt reggeli elsöböl hatarozott pozitiv, fel oraval kesöbb egy 3. fajta teszt hatarozott negativ.

Mellfeszüles mar par napja elmult, mellbimboerzekenyseg kis mertekben maradt, hasszurkalas van 4-5 napja, felvaltva hol a jobb, hol a bal petefeszekben. Telefonban azt mondtak, 2 het mulva teszteljek ujra, es ha pozitiv, akkor kerjek idöpontot.

Hat ez van nalam. Tanulsag, amit neked is javaslok, megbizhato tesztet vegyel, es ha lehet, akkor egy fajtat hasznalj vegig.

1 het mulva akarok egyet tesztelni abbol, ami hetfön a 2.-ra negativat mondott, mert ha mutat valamit, akkor talan megmaradt a baba. Addigis marad a forumok böngeszese, es az elsö trimeszterben verzö, megis egeszseges gyermeknek eletet ado kismamak hozzaszolasainak olvasgatasa.

2014. júl. 16. 11:33
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat csajok! hát megy a drukk azoknak, akik babát szeretnének :)Kedves utolsó! majd írd már meg hogy mi lett veled ! :) még annyi hogy 10-én 2-3csepp barnám volt..az normális lehet ovunál? utóbbi 4hónapba mindig volt,félek hogy emiatt nem sikerült!? teszttel még várok ha nemvárt napjáig :)
2014. júl. 17. 00:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Eselyes a csoppseg :) nekunk ugy osszejott,hogy elvileg nem is lehetett volna (gyulladasban volt az egesz petefeszkem)de azert ugy voltunk vele,hogy a szamitott ovukor megis megprobaljuk (legelso probalkozasunk volt) most itt (gondolom)alukal a pocakomban es 15hetnel jarok :) szoval nincsennek lehetetlenek,pedig mi annak hittuk :) sok sikert!!! :)
2014. júl. 17. 00:51
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem is jó volt az időzítés. :) majd írd meg, h mi lett veled. Szurkolok.
2014. aug. 7. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!