Mennyi az esély? Hasonló helyzetű csajok véleményére vagyok kíváncsi, kinek hogyan alakult tovább!
hát ebből az egészből annyi a lényeg hogy jókor voltatok együtt :) nem tudom hogy a közti vérzés mi lehetett, de szerintem nincs jelentősége. Szóval nyugodtan összejöhetett most :D
nekem olyan volt, hogy április elején extrém görcsölős mensi (fogalmam sincs mitől), utána 15-én peteérés és együttlét, majd 28-án pozi teszt :)
Drukkolok!
A helyzetünk annyiban hasonlo, hogy a varakozas idegörlö heteben vagyok en is, megertelek, hogy keresed a jeleket, es nem mondom, hogy ne tesztelj tul koran, mert nekem is mondhattak:) Ha lenne itt olcso teszt, abbol vennek egy csomot, es lövögetnem:)
Juni 18-an volt meg "utoljara", 25-en voltunk együtt, es aznap elvileg termekeny napom volt, 10 nappal kesöbb 1 napos pecseteles, kezdödö, es 1 hetig tarto erös mellfeszüles, es mellbimboerzekenyseg, valamint az elejen fejfajas, majd emelyges. Juli7-en, 13. dpo-n teszt negativ, 14. dpo-n halvany idön tuli (kb 40 perc mulva neztem ra) pozi, juli 8-11 pecsetelgetes, juli 12-14 megjött, de nem erösen, viszont a szokasos türhetö fajdalommal, 14-en mar alig volt valami. 14-en masik fajta teszt reggeli elsöböl hatarozott pozitiv, fel oraval kesöbb egy 3. fajta teszt hatarozott negativ.
Mellfeszüles mar par napja elmult, mellbimboerzekenyseg kis mertekben maradt, hasszurkalas van 4-5 napja, felvaltva hol a jobb, hol a bal petefeszekben. Telefonban azt mondtak, 2 het mulva teszteljek ujra, es ha pozitiv, akkor kerjek idöpontot.
Hat ez van nalam. Tanulsag, amit neked is javaslok, megbizhato tesztet vegyel, es ha lehet, akkor egy fajtat hasznalj vegig.
1 het mulva akarok egyet tesztelni abbol, ami hetfön a 2.-ra negativat mondott, mert ha mutat valamit, akkor talan megmaradt a baba. Addigis marad a forumok böngeszese, es az elsö trimeszterben verzö, megis egeszseges gyermeknek eletet ado kismamak hozzaszolasainak olvasgatasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!