Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak, milyen tapasztalatotok a huszonéves és harmincas diplomás nőkről ismerkedés terén?
Azért kérdezem, mert nekem hatalmas csalódás volt eddig majdnem minden ilyen nő (nyilván kivételek akadtak) kivéve a külföldieket.
Valamiért iszonyúan arrogánsak, különösen a tanár és más bölcsész szakosok, és mellé – hogy is mondjam- -nem valami értelmesek.
A reál szakot végzettek már értelmesebbek, csak ők általában foglaltak, így velük nehéz ismerkedni.
# 3/3
ez igaz, és elég könnyű is felszedni őket, viszont komoly kapcsolatra nem alkalmasak.
De ez nevetséges... tényleg így szelektálsz, vagy miféle önigazolás most ez? :D
Azért komoly embernek nem ilyen gondolatai vannak... lehet ez a baj a te általad megfogott nőkkel... ha te magad nem vagy magas szinten, és gyerekesen gondolkodsz, nem gondolod, hogy ez látható? (Mint most is), tehát nálad komolyabbakat nem fogsz tudni megfogni?
„Köszönjük ismét az általánosítást.”
hihetetlen, hogy még 2019-ben sem tudja a legtöbb ember, mi az az általánosítás. Amikor egy jelenséget kiterjesztesz MINDEN EGYES tagra, az az általánosítás. én nem ezt tettem. a magyar oktatás csődje is ez a sok alapvető dolgokkal is bajban lévő ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!