Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak olyan huszonéves lányok van, akik csak kényszerből jöttek össze alacsony pasival?

Figyelt kérdés
A lány külsejétől függetlenül vizsgálnám ezt a jelenséget. Vagy azért jött vele össze, mert ducis/ronda lányként nem lenne esélye egy normális +180-as férfire (és ez a másik fél szemszögéből is igaz) vagy pedig azért jött össze vele, mert ugródeszkának használja az illetőt (pénzes és arcra is helyes, de akkor is egy törpe) viszont folyamatosan keresi az első adandó alkalmat, amikor le tud lépni egy ugyanolyan vagy jobb személyiségű/egzisztenciájú, de magas és férfias pasival. Ezt csak azért kérdezem, mert ismerek néhány alacsony egyetemista srácot, akiknek a lehetőségekhez mérten szép és korrekt barátnőjük van, de néha az utcán is látok ilyen párokat és nem tudom elhinni, hogy az a csaj nem tudna jobb/férfiasabb pasit kapni magának. És akkor mégis miért van vele? Ugye a kereslet-kínálat elve mindig érvényesül az élet minden területén. Hosszú távon mindenképp.

2018. máj. 23. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy vannak, nem tudom.

Nekem volt egy 167 cm magas exem. Kényszernek semmiképp sem nevezném, a többi jelentkező mind magasabb volt, de nekem egy sem kellett, csak Ő... Szakítás után idegösszeroppanásom volt, hónapokig nem nagyon ettem, nem aludtam, majdnem 1 évig gyógyszereken éltem, ilyen egy kapcsolatom után sem volt...

Ja, a vicces, hogy mikor összejöttünk, és az egyik jelentkezőt pattintottam, az a fejemhez vágta, hogy én felszínes vagyok, mert tuti azért nem kell, mert nem elég magas... Nem kötöttem az orrára, de bennem volt akkor, "hogyha látnád kivel vagyok, nem vádolnál ezzel"...

2018. máj. 23. 16:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Na szépen elírtam most figyelem xD

Szóval:

"Szerintetek vannak olyan huszonéves lányok, akik csak kényszerből jöttek össze alacsony pasival?"

2018. máj. 23. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Miután a magasság csak egy tényező és ettől nem lesz értékesebb az ember, a kérdésed úgy hülyeség, ahogy van.
2018. máj. 23. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Én 168 cm magas átlag testalkatú sokak szerint szép lány vagyok. Párom szintén 168 cm és nem kényszerből vagyok vele.

Nem attól lesz valaki férfias hogy magas és főleg nem ettől lesz "jó parti". Kevés pasival kerültem kapcsolatba aki vetekedhetne a párommal szinte bármiben. Legalábbis a számomra.

2018. máj. 23. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi a fene ez a sok kérdés, ami mind az alacsony pasikat taglalja? Úgy emlegetik őket, mintha az alacsonyság valami betegség lenne.

A széles ismeretségi körömben magasan a legjobb férfiak között van egy cca. 165 centis férfi. Jóképű, jólelkű, okos, intelligens...minden szinten tökéletes, és- nincsenek komplexusai a magassága miatt. A barátnője vagy 3-4 cm-rel magasabb nála, ez magassarkú esetén még jobban kiütközik. Csodálatos pár, öröm rájuk nézni (jövőre házasodnak).

A kérdésre válaszolva... minden lehetséges, de nem gyakori szerintem. Maga az irreleváns, h összevonjuk a magasságot ezzel. Ilyen alapon kényszerből összejöhetnek valakivel, csak mert jó az egzisztenciája, kapcsolatfüggők, stb, stb... 20/l voltam

2018. máj. 23. 20:20
 6/9 A kérdező kommentje:
#5: Mintha nem ezen a bolygón élnél... A férfias testalkat (vagyis nem vézna ill. dagadt) ill. a markáns férfias arcvonás mellett a harmadik, és egyben legfontosabb férfi külső jellemvonás a magasság. Tök jó, hogy mindenki ismer a környezetében egy-egy alacsony csajozógépet (kivétel erősíti a szabályt), de kérdezz meg 100 női ismerősödet, hogy külsőre milyen pasi az ideálja. A magasságot garantáltan az elsők között fogja említeni.
2018. máj. 23. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ideál is egy dolog, meg az is, hogy ha megtalálod azt, akivel le akarod élni az életedet.

Én 162 cm magas vagyok és az "ideálom" 170-180 között van. Meg is tudom indokolni,miért nem igazán jó sem magasabb, sem alacsonyabb. Erre beleszerettem egy férfibe aki 165 cm magas. Ugyanis nem mérőszalaggal mentem randira, és olyan határozott és vagány, volt, egyben intelligens is, hogy elsőre órákon keresztül beszélgettünk és azt akartuk, soha ne legyen vége. Szerinted érdekelt, hogy nem az ideálomnak megfelelő magassággal rendelkezik, hanem 5 centivel alatta van? Nem érdekelt. Ahogyan van olyan férfi aki a nagy melleket szereti, de élete asszonya kismellű. Mindenki tud kompromisszumot kötni, de ez nem azt jelenti, hogy kényszerből jön össze vele. Nem mindenki pörög úgy a külsőségeken, mint te, kedves kérdező, van aki boldog mert megtalálta a társát, aki mellett boldog tud lenni. Ilyenkor nem zavaró ha külsőleg nem teljesen olyan, mint az "ideál". Szerintem külsőleg nagyon kevés ember "ideális". De ettől még lehet menő, szerethető stb.

2018. máj. 24. 06:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Azok a srácok/férfiak megfogták őket az egyéb tulajdonságaikal.

Igaz, az tény, hogy a legtöbb nő a magas férfiakat részesíti előnyben vagy ilyet képzel el párnak, de ez nem zárja ki, hogy vonzódhasson egy 180-nál alacsonyabb férfihoz.

Sőt, napomta látni olyan párokat, ahol a nő a magasabb és a férfi az alacsonyabb. Nem kényszerből, hanem vonzódnak egymáshoz.

2018. máj. 24. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Nincs olyan, hogy kényszerből jön össze valaki egy neki nem tetsző emberrel. Mert hogy gondolod? Nem tart senki pisztolyt a fejükhöz...

Èn 175 centi vagyok, alacsonyabbak teljesen kizárva, viszont jàrtam olyan pasival aki csak 176 centi volt, pedig az én ideàlom 185 felett kezdődik. Zavart hogy alacsony? Igen. De semmi kényszer nem volt, egyszerűen felül tudtam emelkedni ezen, mert megkedveltem, mert tetszett, aranyos, kedves volt, vicces, jókat dumàltunk, normàlisnak tűnt..később kiderült hogy nem az, de az màs tészta. Majdnem 1 évet voltunk együtt, megkérte a kezemet is, csak az igazi személyisége kibukott idővel, így otthagytam. Senki nem kényszerített, hogy vele legyek , én magam éreztem úgy, hogy meg kell próbàlnom, mert tetszett. Màs kérdés, hogy nem volt őszinte. De Èn ezt akkor még nem tudtam mikor jàrni kezdtünk.

Most màr 8 éve, hogy a férjemmel együtt vagyunk. Tény, hogy ő az ideàlisba tartozik szàmomra magassàg szempontjàból, (190cm), de nyilvàn ha nem passzolnànk és nem szeretném, nem lennék vele csak mert a magassàga megüti azt a szintet ami szàmomra igazàn vonzó!

2018. jún. 28. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!