Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak, milyen tapasztalatotok a huszonéves és harmincas diplomás nőkről ismerkedés terén?
Azért kérdezem, mert nekem hatalmas csalódás volt eddig majdnem minden ilyen nő (nyilván kivételek akadtak) kivéve a külföldieket.
Valamiért iszonyúan arrogánsak, különösen a tanár és más bölcsész szakosok, és mellé – hogy is mondjam- -nem valami értelmesek.
A reál szakot végzettek már értelmesebbek, csak ők általában foglaltak, így velük nehéz ismerkedni.
Abszolút kettős tapasztalataim vannak. Egyrészről vannak a valóban értékes (hasznos, keresett, megfizetett) diplomával rendelkező nők, akik bár általában húznak egy képzeletbeli vonalat a leendő párjuk végzettségét illetően, de akivel úgy gondolják, hogy összeillenek, azokkal közvetlenek, nem lenézőek, egyszóval teljesen normálisan viselkednek akkor is, ha történetesen neki alacsonyabb a végzettsége, esetleg a keresete.
Van a másik típus, a büfészakosok, akiket apuék beírattak egy valamilyen főiskolára (csak hogy ne kelljen kislányomnak dolgoznia), azt elvégezték valahogy, és most azt gondolják, hogy körülöttük forog a világ. Erre a típusra gondolok: [link]
Én 29 éves nő vagyok, bölcsész szakkal, illetve tanár végzettséggel (csak nem eben helyezkedtem el). Párom már 3 éve megelégszik velem.. :)) Igaz, nekünk ugyanaz a végzettségünk, ami egyben a hobbink is.
Szóval van egy jó hírem: eggyel kevesebb bölcsésszel kell ismerkedned. :))
De amúgy sok velem egyidős nőt ismerek, hasonló végzettséggel és - mily meglepő - vannak közöttük kedvesek, arrogánsak, visszafogottak, rámenősek, stb., elég sokfélék, ahogy minden más ember.
# 11/13
ezt meg tudom erősíteni.
jellemzően a kevésbé piacképes diplomával rendelkezők a legbeképzeltebbek. A „csúcs” egyértelműen kamumunkát végző HR-esek, olyannal is találkoztam, aki elmagyarázta, hogy aki nem akar továbbfejlődni és nagy felelősséggel járók munkát, az menjen buszsofőrnek :D
De am munkám során is szinte mindig védőnők/tanítónők azok, akik ok nélkül akadékoskodnak és 10x kell nekik elmagyarázni mindent.
Ebben az országban a többség arrogáns.
Ettől független ismerem ezt a típust, és ahogy többen írták, általában a büfészakos nők veszik fel ezt a stílust, mert talán belül ők is tudják, hogy értenek igazán semmihez, és ezt próbálják ellensúlyozni.
Egyébként ha lehetőséged van, érdemes hanyagolni a magyar nőket, egy külföldi nő általában értelmesebb, szerényebb.
A magyar nők többsége beképzelt és még felöltözni meg sminkelni sem tud normálisan.
Pár éve levezgettem egy 20 éves lánnyal, aki otthagyta az egyetemet.
Értelmesebb volt, mint bármelyik több diplomás 3as magyar nő, és számtalan hasonló fiatal külföldi nőbe futottam bele az utóbbi időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!