Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 évesen van még esély hozzám illő társra ? Vagy elégedjek meg ezzel (amit nem Fogok és jobb egyedül )
Nem szeretnék nagypapám korú társat vagy olyat akit nekem kellene eltartani mert minden pénze a volt családjához megy.
Félreértés ne essék,nem aranyásó vagyok de azért magát tudja fent tartani és pár jo programra is teljen.
Nemtudom mit rontok el,ha egyàltalán elrontok?! Vagy egyszerűen ilyen a felhozatal?
59
Nyilván nem egy félóra alatt de amikor együtt töltöttünk fel napot vagy 5-6 órát akkor megéhezik az ember.
55
Azóta luxus a víz, ahol 800ft 0,5liter s egy tányér valami vagy 3000ft...
Kértem, hogy írj árakat-konkrétumokat vagy 4x is s semmi...
Randitol fuggetlenul igyvan,higy hosszabb program vagy kirándulás alatt megéhezik az ember.
De ez álszentség mert ha nem épp velem hanem otthon eszik valamit ez is ugyanúgy pénzébe kerül.
Ha már valaki annyira ezen az összegeken van kiakadva.
Nyilván nem egy félóra alatt de amikor együtt töltöttünk fel napot vagy 5-6 órát akkor megéhezik az ember.
Talán egy lángos, vagy egy hotdog, hambi nem játszik? 3-ad annyiból kijön, mint a kétfogásos Gundel menü...
62
Nem vezetek konkret nyilvantartasokat erről vagy mit vársz el rakom a blokkokat és szamolgatom ?
Helytől is fuggo.
Akinek egy tányér étel vagy egy ásványvíz luxus az otthon mit eszik az sincs ingyen.
64
Leirtam nem az ételen van a hangsúly azon,hogy konkrétan mi az.
,,ha nem épp velem hanem otthon eszik valamit ez is ugyanúgy pénzébe kerül."
Talán ha főz az ember, megint csak fele vagy akár 3-ad annyiban kijön az egész, mintha Gundelezne.
67 Nem mindennap eszem énsem étteremben és tudok főzni de ha elmegyünk valahova akkor Ez nem megoldható.
Akinek ez luxus dolog az visz magával enni bárhova vagy micsoda ?
Azóta luxus a víz, ahol 800ft 0,5liter s egy tányér valami vagy 3000ft...
Miskolci vagyok, egyszer voltam egy randin egy csinos csajjal (már 4. randi volt) a kocsonyafeszten. Néztünk kaját este, egy közepes adag sülthús burgonyával 3400 ft volt. Mondtam mi legyen, én megveszem kettőnknek, mert ki bírom fizetni. A csaj is mondta, hogy rám bízza, vagy felezzünk, vagy ő megelégszik mással is, az lesz amit én szeretnék. PEdig tehetős csaj volt, sokkal jobb anyagi helyzetben, mint én. De úgy voltam vele első pár randin a pasi fizessen (én erőltettem), aztán majd közösen. De ő rugalmasan állt hozzá, kifizette volna ennek a felét is, vagy beérte volna kevesebbel nem pedig hőzöngött, hogy csak ennyi ,,fussa" tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!