Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a nagyonbb hátrány társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a nagyonbb hátrány társkeresés során 30+ nőként, a gyereked van (és egyedül élsz), vagy ha vissza kellet költözöd szülőkhöz (de nincs gyerek)?

Figyelt kérdés
Melyikkel állnátok szóba előbb férfiak?

2020. júl. 24. 13:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek azonnali kizáró ok, a többiről lehet beszélni.
2020. júl. 24. 14:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek ki van csukva!
2020. júl. 24. 14:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekes nő csak kötetlen kalandként jöhet számításba nálam, már amennyiben meg tudja oldani az édes kettes programon történő megjelenést. A másik történet nem zavar ha szimpi a csaj
2020. júl. 24. 14:10
 4/19 A kérdező kommentje:

Érdekes épp a fordítottját tapasztaltam...

-Nincs gyerek: de jó,

-Elváltam:j ó nem gáz, mert nincs gyerek.

-Anyámmal lakom: Háát őőő...Majd hivlak :D

Az elvált gyerekes ismerőseim meg sorra házasodnak össze ujra (nem, nincs epic ronda mocsári szörny fejem és kövér sem vagyok, és dolgozom is, szóval eltartani sem kell-bár az is igaz, hogy nem tudok egyedül kifizetni budapesten egy albit).

36/N

2020. júl. 24. 14:18
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem akarnék gyereket, úgyhogy gyerekes nővel nem jönnék össze.

26/f

2020. júl. 24. 14:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek kizáró ok. (persze nyílván van akinek nem)

Aki hazaköltözött, az el is költözhet az lehet csak ideiglenes is.

2020. júl. 24. 14:41
 7/19 anonim ***** válasza:
48%

Ki hol tart az életbe. Ha én férfi létemre elválnék, akkor kizárólagosan csakis olyan nő jöhetne szóba, akinek van gyereke. Aki meg olyan férfi hogy nincs még gyereke, az meg természetes hogy gyermektelen nőt akarna.

A másik meg az, hogy én továbbra is családot, értelmes komoly nőt szeretnék magam mellé tudni, inkább legyen konzervatív, mintsem aki egyik fszról ugrál a másikra a nagy emancipáció és önmegvalósítás égisze alatt.

Szóval kinek mi. Én a gyerekes nőt választanám.

2020. júl. 24. 14:49
 8/19 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de miből gondolod, hogy az akinek nincs gyereke egyik fszról ugrál a másikra...? Összesen 3 férifvel volt dolgom, ebből egyik a férjem volt. Fú de nagy fszraugrálós emancipunci vagyok...
2020. júl. 24. 14:58
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

Várj, leírom magyarul is még egyszer: ÉRTELMES-KOMOLY-akár KONZERVATÍV. Ha magadra vetted az előbb, nem bennem van a hiba.

Akkor itt egy tapasztalati példa: innen a gyk-ról 6 év alatt legalább 20 házasságban élő nő akart szexkapcsolatot velem. Akkor most megint leírom: ÉRTELMES-KOMOLY-akár KONZERVATÍV. Na nekem azok a nők nem voltak azok. Azt sem szeretem, ha egy nő a szexualitásával kérkedik. Mint mondtam, ez az én véleményem, a fel vagy lepontozások sem izgatnak egy szubjektív kérdés során!

2020. júl. 24. 15:04
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

Gyerek kizáró ok!Nem azért mert nem akarok hanem azért mert sajátot akarok.

Elvált nő...szódával még...elmegy...talán itt is az számít miért volt válás stb.

Otthon lakik szülőkkel...még lehet pozitívum is.attól függ miért lakik velük.Számomra inkább előny mint hátrány.

2020. júl. 24. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!