Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a nagyonbb hátrány társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a nagyonbb hátrány társkeresés során 30+ nőként, a gyereked van (és egyedül élsz), vagy ha vissza kellet költözöd szülőkhöz (de nincs gyerek)?

Figyelt kérdés
Melyikkel állnátok szóba előbb férfiak?

2020. júl. 24. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kisgyerekkel, elváltan, ápoltam a lerobbant szüleimet, miközben velük éltem.

0 jelentkező volt tartós kapcsolatra, ez akkoriban nagyon fájt, de megértettem.

Ma már hálás vagyok a sorsnak vagy nevezzük bárhogyan, hogy azok a férfiak akik kerülgettek akkoriban nem akartak tőlem semmi komolyat, látom hogyan alakult az életük, kösz nem.

2020. júl. 24. 15:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy melyik verzió, mert az dönti el a dolgot hogy van e szimpátia vagy nincs. Aztán majd közösen alakítjuk az életünket tovább, úgy ahogy az nekünk jó.
2020. júl. 24. 17:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Én 30 felett szüleimmel lakom, mert még gyűjtenem kell a saját otthonhoz. Nincs párkapcsolati tapasztalatom, tehát nem rögtön a gyerekneveléssel szeretném kezdeni a "romantikus életem". Egyértelműen a gyerek nélküli nő vonzóbb, teljesen mindegy, szülőkkel él vagy egyedül.
2020. júl. 24. 19:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Én szóba állok mindegyik esettel...ha szimpátia s tisztelet kölcsönös, aztán kiderül, ki derül.

Ha normális a nő s a gyerek is..., életkörülmény meg egy másik dolog-kinek így jött össze-kinek úgy, de ha dolgozik a nő-eltartja magát-gyerekét tisztességgel, akkor hol itt a gond?

Sokszor értelmesebb-felelősségteljesebb egy gyereket is nevelő nő, mint egy gyerektelen...persze az állatkert nagy s a sövény is alacsony manapság.

2020. júl. 24. 19:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar a gyerek, mert egyedül nevelem a sajátomat. És nyomós okkal 29 év után nekem is vissza kellett költözöm a szüleimhez.

47/F

2020. júl. 25. 07:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Jaaa, és igen, ffi k~nt én is azt tapasztalom, hogy ez olyan hátrány, hogy én se találok társat.

47/F

2020. júl. 25. 07:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Gyerek miatt kizárt.

Fizesse csak aki megcsinálta a kölyköt.

2020. júl. 25. 08:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Egy gyerek nem akadály, s az sem, ha szüleinél lakik!

F.

2020. júl. 25. 10:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, én a 0. körben esnék ki ezeknél a férfiaknál:)

("Nincs gyerek? Deee!, OK, majd hívlak...")

Innentől kit érdekelne, hogy a saját lakásomban élek vele és eltartom magunkat, el se jutnánk odáig, de azt gondolom, ez egy tökéletes szűrő.

Neked is, nekem is.

Minek neked olyan, aki ezen a körülményen fennakad? A te helyzeted valóban átmeneti állapotot tükröz, az enyém meg nem - én az utóbbi esetet tökéletesen megértem, nade a tiédet?...

Semmi logikát nem látok benne.

2020. okt. 26. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!