Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk, akik szoktak egyedül utazni, és kapcsolatban is mennének egyedül ők is, meg külön a barátnőjük is?
Sosem mennék egyedül nyaralni a párom nélkül, és ugyanezt elvárnám tőle is.
25F
A férjem ilyen. Szokott egyedül is utazni és a barátaival, én is szoktam. Természetesen együtt is szoktunk, sőt, azt még többször is. Nem minden fajta nyaralást szeretünk mind a ketten, ő szeret elmenni motorral és sátorral pár napra feltöltődni, vagy pecázni a haverokkal, vagy olyan fesztiválra aminek nem szeretem a zenéjét. Én szeretek elmenni barátnővel túrázni, baráti társasággal egy hétre kikapcsolódni, messze élő barátokat látogatni, egyedül elmenni pár napra a természetbe.
Megadjuk és el is várjuk a teljes bizalmat, az a kapcsolatunk egyik legfontosabb alapja. Ezen kívül egyikünk se az a típus, akinek a párja seggében kell lennie minden szabad percében. Hasonló a hasonlóval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!