Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 évesen van még esély hozzám illő társra ? Vagy elégedjek meg ezzel (amit nem Fogok és jobb egyedül )
Nem szeretnék nagypapám korú társat vagy olyat akit nekem kellene eltartani mert minden pénze a volt családjához megy.
Félreértés ne essék,nem aranyásó vagyok de azért magát tudja fent tartani és pár jo programra is teljen.
Nemtudom mit rontok el,ha egyàltalán elrontok?! Vagy egyszerűen ilyen a felhozatal?
pár jo programra is teljen
Gondolom itt júniusban 1 hét görög, júliusban 1 hét olasz, augban 1 hét spanyol nyaralásra gondolsz...vicc vagy
Körülöttem mindneki szinte családos
Pont ezért ne akarj te is ilyen lenni, undorító tucatember. Légy szingli, most az a menő. Én is az vagyok, 35 F
Kíváncsi lennék, arra a pár programra, költségére...számokkal!
Vajon ezek halandó embereknek szólóak vagy csak burzsujprogramok flanccal...tudjátok 20e-es belépő, 10e-es pohár pezsgő s belépő 100e ft-os ruhában kizárólag;)
Az ilyen nő egyedül marad természetesen...
24
Itt a pasinak csak a saját költségét kell fizetni, nagylelkű a kérdező, azt fizeti maga, ha jól értem;)
26
Várjuk meg a válaszait bár igaz lesz e, az más kérdés:)))
27 igen tudom fizetni a felét.
De először csak egynapos kirándulás vagy más hasonló programra gondoltam nem arra, hogy rögtön nyaralni mennénk egy hétre.
21es válaszoló csak gonoszkodik nem nagyon érdekel valamit én sem nyaralok ilyen sokat és külföldön mindig.
28
Kíváncsi lennék, arra a pár programra-féléjére-pontosan, költségére...számokkal;)
Szerintem elsőre egy 1 napos kirándulás, elég arcátlan...
29 nem első randira értettem ,hogy elsőre.
A kirándulás miért arcátlan ? Persze helytől is függ hova,de a benzinköltség és egy ebéd ára mondjuk annyira arcàtlan lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!