Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32 évesen van még esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 évesen van még esély hozzám illő társra ? Vagy elégedjek meg ezzel (amit nem Fogok és jobb egyedül )

Figyelt kérdés

Nem szeretnék nagypapám korú társat vagy olyat akit nekem kellene eltartani mert minden pénze a volt családjához megy.

Félreértés ne essék,nem aranyásó vagyok de azért magát tudja fent tartani és pár jo programra is teljen.

Nemtudom mit rontok el,ha egyàltalán elrontok?! Vagy egyszerűen ilyen a felhozatal?

2020. aug. 1. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
42%

pár jo programra is teljen

Gondolom itt júniusban 1 hét görög, júliusban 1 hét olasz, augban 1 hét spanyol nyaralásra gondolsz...vicc vagy

2020. aug. 1. 14:35
 22/71 anonim ***** válasza:

Körülöttem mindneki szinte családos

Pont ezért ne akarj te is ilyen lenni, undorító tucatember. Légy szingli, most az a menő. Én is az vagyok, 35 F

2020. aug. 1. 14:39
 23/71 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, arra a pár programra, költségére...számokkal!

Vajon ezek halandó embereknek szólóak vagy csak burzsujprogramok flanccal...tudjátok 20e-es belépő, 10e-es pohár pezsgő s belépő 100e ft-os ruhában kizárólag;)

Az ilyen nő egyedül marad természetesen...

2020. aug. 1. 15:10
 24/71 anonim ***** válasza:
Pont mutatták az rtlen h egy hét Balcsi, fogösszeszorítva 3 tagú családnak 180 ezer alatt sehogy sem jön ki. De vegyük két félre, 150 ezer, de ez olyan, hogy alig veszel valamit. Márpedig átlag csaj nem elégszik meg 1 hét Balcsival fapadon, mert azt látja, hogy a 8. meg a 10. barátnő is olaszba megy a bankár pasijával 2 hétre 400-500 ezer ft értékben, ami már alap a legtöbb nőnél. ÉS ebből nem is engednek. Szóval az a pár program sok 100 ezer mínuszt jelent szegény pasinak, márpedig ha mondjuk 30 éves átlag keresetű Józsi (nettó 200-250 ezer), akkor igencsak fogcsikorgatva kell spórolnia egész évben, hogy azt a 3-400 ezret félretegye a saját részére és imádkozzon, hogy a csaj részét ne neki kelljen fizetnie
2020. aug. 1. 15:16
 25/71 anonim ***** válasza:

24

Itt a pasinak csak a saját költségét kell fizetni, nagylelkű a kérdező, azt fizeti maga, ha jól értem;)

2020. aug. 1. 15:19
 26/71 anonim ***** válasza:
25-ös, jaaa, az tök jó. Csak az ismerőseim java, akik párkapcsoaltban lévő férfiak folyton mondják, hogy nekik kell a nyaralás 80%-át fizetniük mindig. Azért fura a kérdező, hogy ennyire jólelkű. :)
2020. aug. 1. 15:24
 27/71 anonim ***** válasza:

26

Várjuk meg a válaszait bár igaz lesz e, az más kérdés:)))

2020. aug. 1. 15:27
 28/71 A kérdező kommentje:

27 igen tudom fizetni a felét.

De először csak egynapos kirándulás vagy más hasonló programra gondoltam nem arra, hogy rögtön nyaralni mennénk egy hétre.

21es válaszoló csak gonoszkodik nem nagyon érdekel valamit én sem nyaralok ilyen sokat és külföldön mindig.

2020. aug. 1. 20:14
 29/71 anonim ***** válasza:

28

Kíváncsi lennék, arra a pár programra-féléjére-pontosan, költségére...számokkal;)

Szerintem elsőre egy 1 napos kirándulás, elég arcátlan...

2020. aug. 1. 20:50
 30/71 A kérdező kommentje:

29 nem első randira értettem ,hogy elsőre.

A kirándulás miért arcátlan ? Persze helytől is függ hova,de a benzinköltség és egy ebéd ára mondjuk annyira arcàtlan lenne?

2020. aug. 1. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!