Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32 évesen van még esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 évesen van még esély hozzám illő társra ? Vagy elégedjek meg ezzel (amit nem Fogok és jobb egyedül )

Figyelt kérdés

Nem szeretnék nagypapám korú társat vagy olyat akit nekem kellene eltartani mert minden pénze a volt családjához megy.

Félreértés ne essék,nem aranyásó vagyok de azért magát tudja fent tartani és pár jo programra is teljen.

Nemtudom mit rontok el,ha egyàltalán elrontok?! Vagy egyszerűen ilyen a felhozatal?

2020. aug. 1. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:

30

Szomorú, hogy nem válaszolsz a kérdésre vagy ennyire nyilvánvalóvá tenné azt, hogy aranyásó vagy?

Te írtad, hogy elsőre s vágja túrába magát, aki félbolond, de lihegő ismerkedést hegyek völgyek közt egy idegennel...bírná e a sminked vajon;)))

Ha te akarsz kirándulni, akkor miért fizesse az ebédet s benzined, ott már derogál a fele fele korrektség?

Akkor ez lenne a második randi, túra, de hova s mennyiért az nem számít, ha más fizet?

Ezt illik tisztázni előre vagy csak fizessen az ember, mert férfi???

Ez az arcátlanság.

2020. aug. 1. 21:25
 32/71 A kérdező kommentje:

30 a fizetem a részem erre is vonatkozott.

És írtam attól függ hova nem lehet egy sablont belőni erre.

Atttól már aranyásó valaki ha nem szeretne otthon ülni és bámulni a tv-t? Igenis kellenek programok legyen az olcsó vagy drágább

2020. aug. 1. 21:30
 33/71 A kérdező kommentje:

Leirtam volt olyan eset amikor a saját részét sem tudta volna állni és ezt nem is jelezte csak akkor mikor már ottvoltunk. Ez az arcátlanság inkább.

Mert akkor legalább előtte mondja hogy nekem ez most nem fér bele majd máskor ...vagy valamit.

2020. aug. 1. 21:32
 34/71 A kérdező kommentje:
31 Meg tényleg akinek ez annyira arcátlan és sokallja az hogyan kèpzeli el az időtöltést ? Egymás mellett ülve a szobában egy pohár csapvízzel?
2020. aug. 1. 21:35
 35/71 anonim ***** válasza:

32

Oké, fizeted a részed, de fizesse ő a közös kirándulás benzinét s a TE étkeztetésed??? Ez arcátlanság;)

33

Talán azért jelezte akkor fizetésképtelenségét, mert a pofája leszakadt az áraktól, ahova leszervezted a talit;)

2020. aug. 1. 21:36
 36/71 A kérdező kommentje:

32 Az elobb irtam le arra is vonatkozott a fizetem részem.Csak így szoktam megoldani. Van aki elfogadja van aki nem de én mindig így vagyok,így készülök hogy fizetem a részem.

Ez puszta kötekedés ,tudta hova megyünk és tényleg ha közli találok ki mást vagy megoldjuk.

Nem hazudozni hogy jó minden aztán a helyszínen ezt csinalni.

Fordított esetben mindenki ágálna...

2020. aug. 1. 21:43
 37/71 anonim ***** válasza:

,,legyen az olcsó vagy drágább"

Gondolom nálad úgy vannak, hogy wellness hosszú hétvége Hajdúszoboszlón az olcsó, belépő kategória, és az optimális az Ibizia vagy 1 hét Rómában.

2020. aug. 1. 21:47
 38/71 A kérdező kommentje:
37 Nem a konkrét összegről kellene ennek a kérdésnek szólnia , egyébként nem voltam sosem Ibizán, Rómában màr igen de tényleg nem ezen múlik ez már csak kötekedés.
2020. aug. 1. 21:53
 39/71 anonim ***** válasza:

36

A 30-as hozzászólásban írod, hogy állja a benzint s ebédeltessen is meg téged---te írtad;)

Kész tények elé állítod--lehúzod anyagilag;)

A "tudta, hova megyünk"...elég tág meghatározás, már bocsi...

Megyünk egy étterembe x utcába, oké???

Mit írjon szerencsétlen válaszul, ha nem tud az áraknak utána nézni esetleg, hogy egy pohár bor 10.000ft.

Gondolja, hogy a földön járó árak vannak, de látja, nem...

Leegyszerűsítem a dolgot számodra, de úgysem válaszolsz, hiszen eddig sem tetted bár szerintem mindenkinek leesett már válaszod nélkül is...

Megbeszélitek, hogy hova s milyen árfekvésű egy kinézett hely???

Ha nem, akkor mit csodálkozol...

2020. aug. 1. 21:54
 40/71 A kérdező kommentje:

36

Nem irtam azt sehol,hogy vele fizettettem ki a benzint vagy hasonló dolgokat!

Nem szo szerint utca házszámra de megvolt beszélve hova megyünk egy felnőtt ember csak tudja mennyibe kerül egy belépőjegy vagy egy ebéd ára.

Mielőtt kötekedés jönne ,nem ,nem luxus étteremben.Felnőtt ember azért nagyjából tisztában van az árakkal.

2020. aug. 1. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!