Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem akarok pasit, mert nem felelhetek meg az ideálnak?
Nemhogy nem vagyok szép, de kifejezetten csúnya vagyok. Ha lenne is olyan férfi, aki inkább velem lenne, mert fél a magánytól vagy mert nem tetszik másoknak, abba se mennék bele, mert belül tudnám, hogy úgy sem rám vágyik.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e rajtam kívül, aki így gondolkodik és ha van, volt már olyan helyzetben, hogy lett volna alkalma kapcsolatra, de nem élt vele a fentebb említett ok miatt?
Én férfi vagyok de hasonló. Tisztában vagyok vele, hogy amelyik nő nekem tetszik, annak én úgysem kellenék (hosszú távon), olyan nő meg nem kell csak azért, hogy legyen "párom", aki amúgy nem az esetem. Ezért nem is próbálkozom.
Amúgy volt, hogy láttam a nőn, hogy bejövök neki, mégis elutasítottam, mert nem éreztem magam elég jónak hozzá.
Akkor ne főzz mert úgysem érsz egy mesterszakács nyomába, ne ülj autóba mert Hamiltonhoz képest béna kacsa vagy...
Hülyeség.
Nekem is most egy kifejezetten nem szép lány tetszik.
Ne legyél olyan hülye mint az 1.! Ő nagyon szerencsétlen!
A te eseted más, legalább tetszettél valakinek. Ha szereznél egy kis önbizalmat, akár boldog is lehetnél, ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!