Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjam meg szépen, hogy nem akarok tőle semmit?
Egy ideje beszélgetek egy fiúval neten.
Kedves, és nagyon igyekszik, de úgy gondolom nem akarnék vele összejönni (külsőre se az esetem, és belsőre se ragadott meg igazán)
Nem akatom megbántani, de jó lenne neki megírni mielőtt találkoznánk is.
Hogy írhatnám meg neki szépen, vagy mire foghatnám?
(21 lány)
Szia xy,
Mostanában elég sokat beszélgetünk, és úgy vettem észre, hogy te szeretnél komolyabban ismerkedni velem. Nagyon sajnálom, de én egyedül barátságot szeretnék elképzelni veled. Remélem megérted.
Tudom, hogy ilyenkor szokott jönni, hogy "adj neki egy esélyt, ha ilyen kedves"
De szeretnék olyannal összejönni, akihez vonzódom és majd beleszerethetek, és tudom, hogy ő nem az:(
Köszi a választ!
Még annyi, hogy társkeresőn ismerkedtünk meg, szóval tudja, hogy kapcsolatot keresek
Kedves Xy!
Sajnálom úgy érzem nem egymást keressük. Nem érzem az összhangot sem a közös érdeklődést.
Örültem hogy beszéltünk. Minden jót.
Kedves XY!
Szeretnék őszinte lenni veled. Az elmúlt beszélgetéseink alapján nem érzem úgy, hogy párkapcsolat szempontjából téged kereslek. Nem szeretném húzni se a te, se magam idejét azzal, hogy hitegetlek, ezért éreztem úgy, hogy ezt tisztázni kell. Sok sikert kívánok a továbbiakban!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!