Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy írjam meg szépen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjam meg szépen, hogy nem akarok tőle semmit?

Figyelt kérdés

Egy ideje beszélgetek egy fiúval neten.

Kedves, és nagyon igyekszik, de úgy gondolom nem akarnék vele összejönni (külsőre se az esetem, és belsőre se ragadott meg igazán)

Nem akatom megbántani, de jó lenne neki megírni mielőtt találkoznánk is.

Hogy írhatnám meg neki szépen, vagy mire foghatnám?

(21 lány)

2020. júl. 15. 11:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia xy,

Mostanában elég sokat beszélgetünk, és úgy vettem észre, hogy te szeretnél komolyabban ismerkedni velem. Nagyon sajnálom, de én egyedül barátságot szeretnék elképzelni veled. Remélem megérted.

2020. júl. 15. 11:26
 2/19 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ilyenkor szokott jönni, hogy "adj neki egy esélyt, ha ilyen kedves"

De szeretnék olyannal összejönni, akihez vonzódom és majd beleszerethetek, és tudom, hogy ő nem az:(

2020. júl. 15. 11:27
 3/19 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Még annyi, hogy társkeresőn ismerkedtünk meg, szóval tudja, hogy kapcsolatot keresek

2020. júl. 15. 11:28
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Xy!

Sajnálom úgy érzem nem egymást keressük. Nem érzem az összhangot sem a közös érdeklődést.

Örültem hogy beszéltünk. Minden jót.

2020. júl. 15. 11:42
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Udvariasan, de kérlelhetetlenül. És NEM VAGY KÖTELES senkinek sem esélyt adni, mert az intim szférád nem köztulajdon, és nem kölcsönbe kaptad, hanem a tiéd, és a te jogod eldönteni, kit engedsz be oda. Más ember semmire hivatkozva nem követelhet belőle részt, nem tarthat rá igényt.
2020. júl. 15. 11:52
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez igaz de a pasi most azt hiheti, hogy a lánynak ő bejön és akarja őt. Mielőbb el kell neki mondania, hogy nem. 23F
2020. júl. 15. 12:27
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves XY!

Szeretnék őszinte lenni veled. Az elmúlt beszélgetéseink alapján nem érzem úgy, hogy párkapcsolat szempontjából téged kereslek. Nem szeretném húzni se a te, se magam idejét azzal, hogy hitegetlek, ezért éreztem úgy, hogy ezt tisztázni kell. Sok sikert kívánok a továbbiakban!

2020. júl. 15. 12:33
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy visszatérve arra a kommentre, hogy nem vagy köteles esélyt adni az igaz de ha társkeresőn ismerted meg és beszélgettetek már akkor minimum az igazat kéne elmondani nem? Arra se vagy köteles de a nők is mennyire kiakadnak ha a pasi csak úgy lelép szó nélkül akkor ti legalább legyetek őszinték, azt is lehet kedvesen. 23F
2020. júl. 15. 12:43
 9/19 anonim ***** válasza:
24%
Bírom az ilyen nőket, akik már az elején eldöntötték, hogy nem akarnak semmit a fiútól, de azért elcicáznak vele egy pár hónapig, majd utána közlik, hogy nem is tetszik nekik. (42 F)
2020. júl. 15. 12:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves XY, Megtisztelhő, hogy.... de.... Minden további szépet s jót Neked .
2020. júl. 15. 12:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!