Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjam meg szépen, hogy nem akarok tőle semmit?
Egy ideje beszélgetek egy fiúval neten.
Kedves, és nagyon igyekszik, de úgy gondolom nem akarnék vele összejönni (külsőre se az esetem, és belsőre se ragadott meg igazán)
Nem akatom megbántani, de jó lenne neki megírni mielőtt találkoznánk is.
Hogy írhatnám meg neki szépen, vagy mire foghatnám?
(21 lány)
Amúgy miért akarsz vele találkozni? Szerintem félreérthetővé teszed a helyzetet, mivel találkozni akarsz vele, így nyilván ő ezt úgy értelmezi, hogy valamennyire érdeklődsz iránta.
Ha ő komolyabb szándékkal találkozna veled, akkor ne erőltessétek. Elég értelmetlen lenne, hogy te barátilag találkozol vele, miközben ő ezt úgy éli meg, mint egy randit, legalábbis az ő részéről nem csak egy barátias találkozás.
Nem akarod megbántani, ez arra vonatkozik, hogy azt szeretnék, hogy még kedve legyen találkozni veled ezután? Szerintem felejtsd el, inkább olyan fiúkkal barátkozz, akik eleve ilyen szándékkal ismerkednek veled....
Nem az elején döntöttem el, hogy nem akarok semmit tőle, akartam neki adni esélyt, mert kedves volt.
És nem akarok találkozni se vele, hogy ne legyen félreértés, pont ezért akartam megírni őszintén, de nem bántóan.
Végül a 12:33-as válaszát vettem alapul, és remélem nem bántottam meg a srácot. Köszi mindenkinek, aki segített!
Helo Pista!
Szoval az van, hogy eleg jo veled, szerintem csucs pasi vagy, de anyam aszonta, talalok tenallad különbet is, ugyhogy bocsesz, de tiltottalak.
Ui: bocs hogy nem irok ekezeteket, de nem akartam ez az üzenet miatt a billentyuzetem nyelvet nemetröl magyarra atallitani.
Sok sikert a tovabbiakban!
Üdv.
Magdi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!