Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magukat átlag alatti kinézetűnek kiadó nők miért van az hogy kérdésben/kommentben néha még privàtban is le ìrjàtok hogy mindegy ki csak próbálkozzon màr valaki, nem szàmìt a kinézet test alkat majd ha ìrok akkor azzal jöttök hogy házasok vagytok stb?
1hez!
Csak jól esik beszelgetni. (Nen várom, h barki kezdeményezzen...) csak jól esik beszelgetni olykor
"hogy mindegy ki csak próbálkozzon màr valaki, nem szàmìt a kinézet test alkat "
ilyen nincs. lehet, nem is nők voltak.
1 - "boldogtlan, mert képtelen vagyok megfelelni a férjem elvarásainak."
Azért vagy boldogtalan, mert meg akarsz felelni a férjed elvárásainak.
Én nem szeretnék ismerkedni, szeretek egyedül lenni(nem is szoktam ilyet írni mondjuk, hogy próbálkozzon valaki).
Nem tudom, átlag alatti vagyok e(normál alkat, nincs semmi kirívó hiba rajtam, de nem is követem a trendeket, nem járok fodászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz stb) úgy mondanám, hogy láthatatlan vagyok. Ha meg kell jelenni szép hajjal, sminkben, csinos ruhában, akkor észrevesznek, kapok dícséretet, próbálkozást, de a hétköznapokban egyáltalán nem. Jól esik néha beszélgetni, kommentelni és ennyi, nem keresek társat.
Egszerubb egy kepet kapni,mint agyba fobe keresni vkit neten,aki megkozeliti az izlesem. Aztan ha a bor szine , haja arnyalata frizuraja,hajszal vekonysaga ,egyebessege ,arctipusa mas,elbizonytalanodhat a masik es kidobtuk a surujet a levessel.
Ruhaban is latszanak az izmok meg a testaranyok testalkat a ruha szabasatol es anyag esesetol fuggoen, illetve lehet vizet zsirt leadni kozben mindket felnek.
Felesleges leirni,h vekony mert mehet xxs-m-ig peldaul. Eleg nagy kulonbseg van kozottuk. Ruhameret se mervado,mert ott is masok a meretek meg markan belul is fazontol fuggoen.
Az altalad leirt nokategoriatol messze elterek,de legalabb az en szemszogembol leirtam.
"házas és boldogtalan, mert képtelen vagyok megfelelni a férjem elvarásainak."
Milyen elvárásokkal bír feléd az a drága ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!