Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten élek, nem nézek ki rosszul és még se találok párt magamnak, miért?
30 éves férfi vagyok, mint fentebb is írtam nem nézek ki rosszul, szeretnék ismerkedni nőkkel, de egyszerüen úgy érzem senki el se találom meg a közös hullámhosszt.
Utálom a hazugságot, a nagyzolást és a mérhetetlen pénzköltést, talán pont ezek miatt nem találok senkit sem, hiszen sok ember a felszínes, haszontalan dolgokat szereti és nincs céljuk.
Annyira kilátástalannak tűnik.
Ti hol, hogyan ismerkedhetnétek a helyemben?
Egyházi körökben találhatod meg a legnagyobb közös EGY-séget, egyetértést. (Valamilyen vallási felekezethez csak tartoztak régebben a felmenőid?)
Ha a szüleid nem is voltak közvetlenül kapcsolatba papokkal vagy lelkészekkel, azért istentiszteletek mindig léteztek valamilyen módon.
Gondolj a nagyszüleidre, vagy a dédszüleidre! Mit tudsz róluk, az élettörténetükről?
vagy nem jársz a megfelelő helyekre (budapesten programok végtelen tárháza kínálja magát)
vagy mégis rosszul nézel ki
vagy van valami más tulajdonságod, ami instant taszítja a nőket. például ha egy szent életű mártírnak képzeled magad akihez senki nem méltó és mindenkit megvetsz, miközben valójában te sem vagy különösebben jobb, az elég taszító tud lenni.
Bírom amikor valaki arra fog mindent, hogy "túl tökéletes vagyok, ha rosszabb ember lennék, boldogabb lennék"
Ennyi alapján semennyi érdemleges segítséget nem fogsz kapni.
Csak pár kiindulási alap: vannak barátaid/ismerőseid? Mennyi? Ki szoktál mozdulni velük? Milyen gyakran? Mennyire vagy társasági ember? Könnyű veled beszélgetni? Szeretnek az emberek a társaságodban lenni? (-"az emberek" úgy általában, nem csak a huszon-harminc éves nők, akikkel romantikus kapcsolatot akarsz kialakitani)
"Bírom amikor valaki arra fog mindent, hogy "túl tökéletes vagyok, ha rosszabb ember lennék, boldogabb lennék"
meg amikor azon siránkozik, hogy mások milyen felszínesek, miközben neki is csak akörül forog a gondolkodása, hogy "hát jól nézek ki, mégsem találok párt"
Budapesten most nagyon nehéz dolgod van, mert nemrég olvastam valahol, hogy ebben a korosztályban már másfélszer annyi férfi van Bp.-n mint nő valójában. A valójában azt jelenti, hogy akik valóban Budapesten hajtják le a fejüket és ott élnek, nem akik oda vannak bejelentve. Rengeteg a külföldi férfi, kulimunkára is meg rengeteg a remote worker is akik szinte 100%-ban férfiak. A turistáknak is a többsége férfi.
Borzalmas most a társkeresési piac egy férfinak Budapesten abban a korcsoportban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!