Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pesten élek, nem nézek ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten élek, nem nézek ki rosszul és még se találok párt magamnak, miért?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok, mint fentebb is írtam nem nézek ki rosszul, szeretnék ismerkedni nőkkel, de egyszerüen úgy érzem senki el se találom meg a közös hullámhosszt.

Utálom a hazugságot, a nagyzolást és a mérhetetlen pénzköltést, talán pont ezek miatt nem találok senkit sem, hiszen sok ember a felszínes, haszontalan dolgokat szereti és nincs céljuk.

Annyira kilátástalannak tűnik.

Ti hol, hogyan ismerkedhetnétek a helyemben?

#ismerkedés #Felszínes emberek
jan. 22. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Egyszóval te is az a fajta ember vagy aki a komfortzónájából figyeli megvetve a "szánalmas átlagembereket", aki elég felszínes ahhoz hogy koncertekre meg sörözni járjon emberekkel, és közben azon siránkozol hogy nem találsz senkit magadnak.
jan. 22. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekik a koncertek a komfortzónájuk. Én oda megyek, ahol komfortos, és az átlagember is. Nem fogok feszengeni ócska helyeken, mert más is azt teszi. Próbáltam többször és nem vált be. És nem értem, miért kellene ezt tennem.
jan. 22. 23:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt tenned, engem az enyhén arrogáns stílus zavart ahogy ezekre helyekre utaltál.
jan. 22. 23:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Szimpla segítségkérő emberként felkeltetted az érdeklődésemet. (Ha gondolod, privátban írhatunk egymásnak, de én fényképet sohasem küldök itt senkinek.)

Más platformra nem megyek át levelezni, videóhívás és chat egyáltalán nem jöhet szóba az esetleges emberkereskedelmi kísérletek miatt. E-mailezést is kizárom. Max. a mobilszámcsere jöhet egyedül szóba.

Személyes találkozás kizárólag a külső tulajdonságok írásbeli felvázolásával lehetséges! (Nem, nem azonnal! Idő kell mindennek, tehát türelmet kérek! Valamelyik hétvége vagy péntek délutáni órák.)

50N

jan. 23. 07:41
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszait, most inkább felfüggesztem az ismerkedést egy időre.

Egyébként általában adni szoktam önmagamat, igyekszem mindig őszinte lenni és nem túlozni semmiben sem, nem elítélni a másokat, hiszen senki sem tökéletes. Persze aki árt másoknak azokat nem bírom elviselni.

14-es válaszoló:

Inkább most nem ismerkedem, egyébként megértem az aggodalmaidat, viszont azt tudtad e, hogy a telefonszámod alapján általában elég sokminden kideríthető rólad? Szóval az még kevésbé biztonságos mint az emailezés mondjuk.

Mindenkinek minden jót, sziasztok!

jan. 23. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Miért nem tanulsz meg csajozni?
jan. 25. 17:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!