Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha csúnya nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csúnya nőként mégis egy helyes pasit akarok magamnak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem fair, ahogy én érzek, és tudom azt is, hogy nem kellene így éreznem, de így érzek.

Nem tudom, mire fel érzek így, vagy mitől érzek így, de nem akarok egy ronda pasi mellett lenni. Nincs jogom ilyet mondani, mivel én nem vagyok szép, de akkor is így érzek. Gondolom a ronda pasik se ronda lányról álmodoznak.

A külső nem minden, de igen is sokat számít.

2020. júl. 8. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Válaszd ki bármelyiket a felsorolásból. Ezeket írták fordított helyzetben:

- Fúj, minek akarsz te helyes pasit.

- Incelnek/szűznek nem jár helyes pasi.

- Légy pozitív.

- Merj kezdeményezni.

- Várj és az élet majd eléd sodorja a megfelelőt.

- Javíts magadon.

- Legyen önbizalmad.

Amúgy küldj egy képet és lehet, hogy egyszerűen csak más hajra van szükséged.

2020. júl. 8. 23:46
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha jó tested van, annyira csúnya nem lehetsz. Eddz!
2020. júl. 8. 23:48
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Imádkozz
2020. júl. 9. 00:46
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Csúnya vagy igénytelen, nem mindegy...
2020. júl. 9. 04:48
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Kamu

Egy nő nem ír és fogalmaz így.

2020. júl. 9. 06:18
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Barátkozz meg az örök szingliség gondolatával.

Egy kicsit én is hasonlóan vagyok ezzel; helyes pasit ugyan nem szeretnék, de annyira rondát és rakás szerencsétlenséget sem, mint amilyen én magam vagyok. Mivel így én is a saját szintem fölé lőnék, nyilván esélytelen vagyok...

2020. júl. 9. 07:20
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Nézd, próbálkozni lehet mondjuk internetes társkeresőn, de készülj fel sok-sok szerzett lelki sebesülésre és frusztrációra, és arra is, hogy lehet, hogy a végén sebekkel és fájdalmakkal a szívedben fel kell adnod az egészet. Ha egyáltalán nem vagy szép, akkor valószínűleg neked kell állandóan ráírogatnod férfiakra, s elviselned, hogy folyamatosan semmibe vesznek a jóképű és helyes férfiak. S természetesen arra is, hogy egy-két találkozás után ejtenek egy szebb nőért, csak ideiglenesen fogadnak el. Mert ha egy jóképű és helyes férfi társkeresőn van, annak állandóan ott a kezében az újabb és újabb ismerkedés lehetősége. Ha számodra mégis összejön a dolog, akkor jól jártál. Ha pedig nem, akkor legalább ez a keserű tapasztalás-sorozat alkalmas lehet arra, hogy az elképzeléseidet átalakítsd és a lányregényes álmodozásból a realitások talajára lépj. Sok nem túl helyes, nem túl jóképű, mégis rendes férfi vágyik valódi társra, s ha nem is fogsz elolvadni tőlük, mégis szeretetteljes kapcsolatot, érzelmi biztonságot találhatsz mellettük. Ez ezerszer jobb, mint magányosan megöregedni.
2020. júl. 9. 07:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Így azért nehéz megmondani.. Lehet szemöldök és haj kérdése nő vagyok küldj képet és hátha tudok segíteni 29N
2020. júl. 9. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:
30%

Persze fontos, hogy vonzónak találjuk a partnerünket egy szinten, de majd te is meglátod, hogy sok átlagon felüli szép ember a szépségén kívül nem sok más értékkel rendelkezik (tisztelet a kivételnek), vagy a saját testük rabja - nemtől függetlenül, - megszokták, hogy mindenki hasra esik tőlük, e köré épül az életük.

Ettől függetlenün kívánom, hogy legalabb egy össze jöjjön neked.

2020. júl. 9. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem gond, ez természetes.
2020. júl. 9. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!