Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csúnya nőként mégis egy helyes pasit akarok magamnak?
Tudom, hogy nem fair, ahogy én érzek, és tudom azt is, hogy nem kellene így éreznem, de így érzek.
Nem tudom, mire fel érzek így, vagy mitől érzek így, de nem akarok egy ronda pasi mellett lenni. Nincs jogom ilyet mondani, mivel én nem vagyok szép, de akkor is így érzek. Gondolom a ronda pasik se ronda lányról álmodoznak.
A külső nem minden, de igen is sokat számít.
Válaszd ki bármelyiket a felsorolásból. Ezeket írták fordított helyzetben:
- Fúj, minek akarsz te helyes pasit.
- Incelnek/szűznek nem jár helyes pasi.
- Légy pozitív.
- Merj kezdeményezni.
- Várj és az élet majd eléd sodorja a megfelelőt.
- Javíts magadon.
- Legyen önbizalmad.
Amúgy küldj egy képet és lehet, hogy egyszerűen csak más hajra van szükséged.
Kamu
Egy nő nem ír és fogalmaz így.
Barátkozz meg az örök szingliség gondolatával.
Egy kicsit én is hasonlóan vagyok ezzel; helyes pasit ugyan nem szeretnék, de annyira rondát és rakás szerencsétlenséget sem, mint amilyen én magam vagyok. Mivel így én is a saját szintem fölé lőnék, nyilván esélytelen vagyok...
Persze fontos, hogy vonzónak találjuk a partnerünket egy szinten, de majd te is meglátod, hogy sok átlagon felüli szép ember a szépségén kívül nem sok más értékkel rendelkezik (tisztelet a kivételnek), vagy a saját testük rabja - nemtől függetlenül, - megszokták, hogy mindenki hasra esik tőlük, e köré épül az életük.
Ettől függetlenün kívánom, hogy legalabb egy össze jöjjön neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!