Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon akarok kapcsolatot vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akarok kapcsolatot vagy inkább nem akarok?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy készen állok-e rá. Az biztos, hogy most ülök, de abban nem vagyok biztos, hogy elég bizonytalan vagyok-e ahhoz, hogy inkább egyedül maradjak. Az bizonyos, hogy nem teszek érte és nem is fogok soha.

2020. júl. 23. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Talán.
2020. júl. 23. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha soha nem is teszel egy kapcsolatot, akkor soha nem is lesz normális. Egy működőképes, hosszú, boldog párkapcsolat kemény munka.

Talán csak még fiatal vagy és nem értél meg hozzá.

2020. júl. 23. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt csak te tudható igazán, hogy szeretnél-e kapcsolatot vagy sem. Ha, szeretnél kapcsolatot, azért tenni kell, nem csak ülni. Dolgozni kell egy kapcsolaton, hogy jó legyen.
2020. júl. 24. 01:19
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Egyértelmű, hogy nem szeretnél, ezzel a felfogással nem is lesz.
2020. júl. 24. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!