Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg szánalmas, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szánalmas, ha nem akarok kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Ma kaptam meg ezt az apámtól. 25 vagyok, volt már három kapcsolatom. Most úgy érzem, nem nekem találták ezt ki. Lehet rossz embereket fogtam ki, de az állandó alkalmazkodásból elegem van. Mindig mindent alárendeltem az aktuális párom igényeinek. Belegondolva, csodálatos barátaim vannak, leszámítva apámat imádom a családomat. Hobbijaim, céljaim vannak, nem sírok otthon a sarokban. Ha végig gondolom, mit szeretnék, valahogy mindig egyedül "képzelem el" a dolokat. Persze nem zárom ki, hogy lesz egyszer olyan pasi, aki ezekben partner lenne, de az érzem, hogy egyrész nagyon ráér, másrészt nem létszükség. Ez tényleg ennyire gáz, akkora baj van velem? Néha belegondolok, hogy a 30 évesen menj férjhez, legyen családod, élj annak csak egy társadami elvárás.

A normális válaszokat köszönöm!

2016. dec. 3. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Azt csinálsz,amit akarsz! Élj ahogy jól esik! Sose akarj másoknak megfelelni, mert ha azt teszed, rabszolga leszel, saját magad rabszolgája.
2016. dec. 3. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

nem mindenkinek a párkapcsolat meg a gyerek az élete! Az lesz a szánalmas, ha majd 40-50 éves korod fölött fogsz sírni, hogy mennyire elcseszted az életedet, mert annó nem akartál semmit.

Én se akarok kapcsolatot és megmondom őszintén, hogy kicsit se érdekel, hogy erről a szüleim, ismerőseim, barátaimnak mi a véleménye! Én nem akarok és kész. Nekik ezzel 1 dolguk van, elfogadni!

2016. dec. 3. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Hé, rólam anno hasonló szituban 23 évesen megállapította anyám, hogy biztos leszbikus vagyok. :D Ehhez képest az, hogy szánalmasnak gondolnak, az semmi. :D

Jól mondta az előző, élj úgy, hogy neked jó legyen. Felnőtt nő vagy, ne a szüleidnek, és ne a társadalomnak akarj megfelelni.

2016. dec. 3. 15:33
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán nem szánalmas.

Nincs már olyan, hogy valami szánalmas, vagy valami nem normális, ezek már egy letűnőben lévő kultúra visszhangjai csupán, amit még az idősebb generáció nyomokban magában hordoz.

Egy zűrzavaros, kaotikus világban élünk, ezerféle hatás alatt vagyunk, új hatások, régi berögzülések, mindenki bizonytalan, nem tudja, hogy mit akar, emiatt a komoly párkapcsolatok nem igazán működőképesek.

Már az is kihívás, hogy ilyen körülmények között rájöjj, hogy te magad mit akarsz igazán, vagy mit nem akarsz. Ne nehezítsd meg a saját dolgodat még azzal is, hogy azon kattogsz, hogy szánalmas-e, vagy sem.

2016. dec. 3. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem, ha neked nem kell akkor hagyjad.

Am a többség sosem bírja a másságot, nem kell felvenni.

2016. dec. 3. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem. Nem szánalmas. Az a baj, hogy sokan nem mernek szakítani a hagyományokkal és inkább a társadalmi normáknak próbálnak meg megfelelni.

Én azt mondom, hogy dicsérendő az, ha saját utadat járod. Legyél büszke magadra.

(Mondom ezt férfiként, aki majd megveszik egy párkapcsolatért.)

2016. dec. 3. 17:16
 7/9 Nem mondod :D ***** válasza:
86%
Ugyanígy vagyok, mert inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Megkaptam párszor a vénlány jelzőt, mert 25 évesen egyedülálló vagyok, de hát ha nincs aki szeretne s akit szerethetek, akkor ez van! Ne törődj velük!
2016. dec. 3. 19:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most kicsit megnyugodtam. Annyit mondta apám, hogy kezdtem én is elhinni, hogy "őrült macskás nő vagyok".
2016. dec. 4. 08:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is így érzem:)

Ha valaha is esetleg kapcsolatban lennék valakivel,együtt nem élnék senkivel.

Legyen meg a kis magánszféra,járja mindenki a saját útját.

Nekem még kapcsolatom sem volt,csak láttam másokat körülöttem,amiben élnek,és hát nekem ez baromira nem hiányzik.

30/f

2018. aug. 23. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!