Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy akivel nem akarok kapcsolatot kezdeni, azzal összejönne, de akivel meg akarok azzal nem?
ó hát ez velem is így van. :/
legalább már ketten vagyunk ezzel a problémával.
Az online ismerkedés átka. :)
Én mindig időtöltésnek regeltem, hogy felhúzzák az egomat, amit előtte valaki tönkrevágott.. Aztán akárhogy is nézem, 5-ből 4 barátomat a neten ismertem meg. De tartom magam hozzá, h nem társkeresés céljából regisztráltam. :D Engem ez megnyugtat. Sokáig csak barátilag beszélgettünk, felvázoltam h nem remegek egy új kapcsolatért stb, a másik ezt kibírta, megvárta míg nyitottabb vagyok stb, nem sürgetett, teljesen egymásra hangolódtunk, egész nap írkáltunk, és aztán tali majd össze is jöttünk. Nálam ez volt a nyerő. Aki kibírta h nincs rögtön randi, meg hú én az igazit keresem, és nem sürget, az jó. Azzal lehet kezdeni valamit, azt kaptam akit megismertem, nem volt behízelgés.
Lehet, h görcsösen keresel társat, ha nem is érzed úgy, attól még lehet hogy lerí.
Amúgy az se rossz, mikor a pasi kéreti magát. :)
Az eredményes ... Tapasztalat... Minél türelmesebb, és kitartóbb, mindamellett h nem sürget, egy idő után már engem fusztrált h minek ír ha nem akar többet XD és a végén nekem kellett kezdeményezni, kétértelmű célzásokat tenni stb. Szóval nem parás, csak nyugalom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!