Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkora bűn, hogy perpillanat nem akarok komoly kapcsolatot?
27 éves nő vagyok, volt egy nagyon hosszú, komoly kapcsolatom, amiből van egy gyerek is. Utána voltak kapcsolataim, de mind befulladt.
Magamhoz képest régóta egyedül vagyok, voltak próbálkozások, de vagy én gondoltam meg magam, vagy engem ba$ztak át elég szépen, és most elment a kedvem attól, hogy meg legyen kötve a kezem, és tenném, ami épp jól esik.
(Tudom, hogy a gyk ügyeletes erkölcsrendészete szemében mi vagyok, de nincs rám írva, és senki nem tudja meg úgyse, max akinek én elmondom.)
ki mondta, hogy bűn???
a te életed...a gyereknek apa kell, de nem feltétlenül pót apa...a saját apjával is találkozhat...
ha nektek így jó miért ne lehetnél egyedül?
Utolsó, én is így gondolom, csak az egy hurok a nyakam körül, hogy valaki azzal a dumával indít, hogy komoly kapcsolat, mikor én érzem, hogy részemről üres járat. És sokan ezt nem értik meg, meg éretlennek + r¡bancnak tartják, aki 25+, pláne NŐ létére nem kötelezi le magát minden jött-menttel, vagy azzal, akivel csak jól akarja magát érezni néhány órára.
Nyilván nem a gyerek szeme láttára csinálom a dolgaim.
Nem játszok, nyilván nem azokkal fekszem le, majd dobom őket, akik komoly kapcsolatot akarnak, hanem nyíltan indul, hogy ki mit akar.
Mivel velem szemben ment a szédítés, a csillagok lehazudása az égről 1-2 pasitól, csak hogy megdughasson, aztán felszívódjon, vagy csak azért tartson, inkább most elment a kedvem a kapcsolatosditól. Így meg nem ejt pofára senki, meg én sem másokat.
Nincs ezzel semmi baj, én sem akarok már komoly kapcsolatot, voltam egyszeri alkalommal egy anyukával is. Amíg tudod jól kezelni, addig csináld nyugodtan.
#9 viszont nagyon jót írt, meggondolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!