Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon beteges, ha azért keresek mindig lazább kapcsolatot, mert nem akarok változtatni a saját szokásaimon?
Nem úgy értem, hogy rossz szokások, fejlődni mindig igyekszem, ez fontos számomra.
Csak nagyon szabad lélek vagyok.
Szükségem van arra pl., hogy néha egyedül leuljek megnézni egy sorozatot, vagy rajzoljak pár órát, pihenjek, sportolni is sokat szoktam, és sokszor nagyon kora reggel kelek emiatt.
Valamiért mindig zavart, ha ott volt valaki, valahogy az nem ugyanolyan, nem teljes egyedüllét, de az introvertaltak úgyis értik ezt.
Plusz sokat szoktam szépítkezni is, fontos számomra a külsőm, és az is zavarna, ha valaki miatt igyekeznem kéne.
Tisztaságmániás is vagyok, és eddig egyetlen olyan exem volt, akit valóban igényesnek találtam ilyen téren, más mocskat meg nem fogom takarítani.
Arra sem vágyom, hogy pl. folyton csesztessen valaki a főzéssel. Ha van időm és kedvem, szoktam, sütni is szeretek, meg randinak is jó program, de van, hogy csak rendelek valamit, vagy szendvicset eszek.
Ahhoz sincsen kedvem, hogy otthon is mindig top formában legyek, szeretek laza ruhákban lenni otthon, smink nélkül, stb.
Tudom, hogy ezek felesleges szorongások, mert ha valaki szeretni fog, akkor az el fog fogadni, és nem várja el a tökéletességet, de én nagyon maximalista vagyok, és mindig igyekszem a legjobbat kihozni magamból, ha randizok valakivel.
Viszont nem vágyom erre minden nap.
Személyiségre egyébként rendben vagyok, ezt leszamitva.
24N
Nem gond ez, ha te nem tudsz együtt élni senkivel, akkor éljen mindenki a saját lakásában. Attól még lehet találkozgatni, programokat szervezni, szórakozni, stb. A lényeg, hogy a másiknak is megfeleljen.
Bár azt kalkuláld bele, hogy minél tovább élsz így, annál nehezebb lesz majd nyitnod valaki felé, ha találsz egy komoly kapcsolatot, szerelmet. Minél idősebb vagy, annál nehezebb alkalmazkodni.
Nem látom ebben mi lenne beteges, egyszerűen ahogy mondod, szabadabban akarsz élni, kevés felelősséggel más iránt. Lehetnek a háttérben elköteleződési gondok, de azt felkutatod ha akarod. Alapvetően amikről írsz, egy normális kapcsolatban is simán megoldhatóak ha megfelelő a partner, de te tudod. Ha neked így jó, akkor a te dolgod, biztos nem egy olyan férfi van aki benne lenne egy ilyenben.
Csak persze így realizálni kell azt, hogy fordítva is ez lesz: tehát ha te találkozni akarsz, de ő pl. inkább egyedül sorozatot nézne, akkor ne legyen sírás. Ez azzal jár, hogy nem leszel a priorítási lista élén.
Még nagyon fiatal vagy, nem alakultál ki, de a szokásai változnak az emberek idővel kialakultként is.
Lehet mély az a kapcsolat úgy is, ha nem vagytok sokat együtt, csak mondjuk hétvégén.
Szerintem árnyaltabb annál a helyzet, minthogy ideírjuk, hogy beteges vagy nem.
Leírtál, egy csomó dolgot, ami simán működhet egy olyan kapcsolatban, amiben a felek nincsenek összenőve. Ez nem beteges önmagában. Az viszont már igen, hogy te magad is érzed, hogy kicsit sok az, amilyen vagy. A tisztaságmánia, a túl sok szépítkezés és mások jelenlétének nehéz elviselése valami miatt kialakult benned. Te is érzed, hogy ez megnehezíti a kapcsolatok kialakítását, szóval valami nem okés.
Összességében neked kell eldöntened, hogy mit akarsz és mi fér bele: Ha neked így kényelmes, akkor csináld. De, ha neked nem kényelmes és ezért született meg a kérdés, akkor keress megoldást a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!